Les 10 millors apps del mes de maig de 2015

Compartir

El post amb més èxit del mes és sempre el recull d’aplicacions. Recordeu sempre enviar-nos les vostres propostes i deixar en els comentaris les vostres opinions.

1. The Firm (iOS/Android) – De pagament

«The Firm» és un videojoc d’estètica 8-bits inspirat en les grans corporacions de «brokers» i compra-venda d’accions i actius financers. Un joc de velocitat i capacitat de reacció, on haureu de jugar a escollir les accions que cal comprar o les accions que cal vendre. Un joc tan addictiu i divertit com el mític tetris, que no queda exempt de certa crítica cap al sector, amb un final força macabre, on us precipitareu des de dalt d’un grata-cels després del disgust de l’acomiadament.

Esteu preparats per convertir-vos en autèntics taurons de Wall Street?

theFirm

2. Kids Safe Video Player (iOS/Android) – Gratuïta

Saber quines pàgines o vídeos consulten els nostres fills/es a Internet és segur una de les principals preocupacions de tot pare o mare. La gent de SAMI Apps ho saben perfectament i per això han creat «Sami Kids Safe Video Player», una aplicació pensada per garantir la seguretat dels nens amb contingut audiovisual que es pot trobar a Internet. Un reproductor de vídeos infantils amb control parental, des d’on els pares i mares podran controlar en tot moment els continguts que els seus fills poden visionar als dispositius mòbils.

L’app està disponible íntegrament en català!

Google Play

App Store

kidsSaveVideo

3. Valiant Hearts (iOS/Android) – De pagament

«Valiant Hearts» és la novel·la gràfica interactiva que la gent de Ubisoft Montpellier ens va presentar l’any passat per a videoconsoles, i que recentment, a fet el salt a dispositius mòbils. Un joc de 4 episodis inspirat en cartes originals escrites durant la Primera Guerra Mundial, on viureu i descobrireu la història de quatre personatges o cors valents, subsistint i afrontant els perills de la guerra. Una aventura per explorar, lluitar, resoldre puzles o trobar la millor manera d’infiltrar-se entre les línies enemigues, que us portarà a conèixer els principals esdeveniments i batalles del front occidental.

Google Play

App Store

valianthearts

4. Notepad+ (iOS/Android) – De pagament

Si voleu substituir les vostres velles llibretes i aprofitar les vostres noves tauletes per recollir notes i apunts en una sola aplicació, «Notepad+» complirà totes les vostres expectatives. Podreu dibuixar amb una bona col·lecció de pinzells i colors, establir diferents fons de pàgina, protegir els diferents blocs de notes amb contrasenya, escriure sobre .pdfs, inserir taules o exportar els vostres documents en format .pdf o d’imatge. Una bona aplicació on utilitzar les vostres stylus!

Google Play

App Store

notepad

5. Quest Keeper (iOS/Android) – Gratuïta

Si us agraden les masmorres i els jocs d’estètica 8 bits tenim una nova proposta per vosaltres! «Quest Keeper» és un joc altament addictiu on acompanyareu un petit camperol en la seva aventura per convertir-se en el rei de les masmorres. Amb una forta inspiració de la dinàmica presentada per «Crossy Road», haureu d’avançar fins al final de cada nivell per aconseguir els diferents artefactes que us convertiran en el rei. Esquiveu rius, aranyes, esquelets, raigs làser, lava i tot tipus de serres i ganivets, i desbloquegeu tots els vestits i vares màgiques per completar el joc.

Google Play

App Store

questkeeper

6. Otaku Camera (iOS/Android) – Gratuïta

Si us agrada el món del manga i voleu personalitzar les vostres fotos d’una manera divertida i ràpida, feu un cop d’ull a «Otaku Camera». Una app que us permetrà ser els protagonistes de la vostra pròpia vinyeta manga i afegir-hi tot tipus d’onomatopeies de sons en japonès. Més de 4 milions d’usuaris ja han fet les seves creacions!

Google Play

App Store

Otaku_camera

7. GuitarBots (iOS) – De pagament

«GuitarBots» és el joc ideal per a guitarristes o per a aprenents de guitarra. Una especie de «Guitar Hero» però amb les vostres pròpies guitarres reals, on podreu jugar i aprendre noves cançons a través del vostre dispositiu mòbil. Utilitzant el micròfon i el sistema d’audio del dispositiu o tauleta, el joc enregistra les notes que esteu tocant amb la vostra guitarra i us notifica cada encert i cada error. Si us convenç la proposta podeu accedir a la modalitat de subscripció amb accés total per un mes, un any o 2 anys, que us sortirà per uns 10€/mes.

App Store

guitarbots

8. Democracy 3 (iOS) – De pagament

Heu somiat alguna vegada en ser el President/a d’alguna de les principals potències mundials? Si la idea us fa el pes, el vostre videojoc és «Democracy 3». Un joc amb una senzilla interfície d’icones de colors, on haureu d’assegurar l’economia del vostre país i la pau social de tots els sectors socials per aconseguir ser reelegit en les següents eleccions. Podreu contractar i cessar els membres el vostre govern, establir nous impostos o taxes, o introduir noves lleis i polítiques públiques sobre una gran quantitat d’àmbits. Gairebé com a la mateixa vida real!

App Store

Democracy3

9. Fiete (iOS/Android) – De pagament

El conegut mariner creat per Ahoiii en aquesta ocasió us convidarà a passar un dia en una granja plena de tasques pendents per realitzar. Des de primera hora del matí fins a última hora de la nit, podreu desplaçar-vos per la pantalla i ajudar en Fiete i els seus amics a alimentar i netejar els porcs, esquilar les ovelles, munyir les vaques o recollir les fruites i verdures que ja estan a punt. Tota una nova font d’entreteniment pels més menuts, amb el segell de qualitat característic d’aquesta col·lecció d’apps!

Google Play

App Store

fiete

10. Gorilla Workout (iOS/Android) – De pagament

S’acosta el bon temps i també el moment en què molta gent decideix posar-se en forma per lluir banyador. Amb «Gorilla Workout» podreu posar-vos en forma des del menjador de casa i sense necessitat de comprar altres accessoris d’entrenament. Només cal que escolliu el vostre nivell inicial i seguir el programa que l’app us va marcant en el mínim temps possible sense descuidar la tècnica. Si teniu dubtes, podreu veure un vídeo demostratiu per cadascun dels exercicis!

Google Play

App Store

gorilla

També podeu llegir les 10 millors apps del mes d’abril

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)