Les 10 millors apps del mes de maig de 2014

Compartir

Aquest és el segon recull d’aplicacions que mensualment elabora @appocalipsi pel portal ycom.cat. Després de l’èxit de la primera entrega, aquest cop la varietat torna a ser l’element destacat, amb aplicacions en català, per Android, iOs i de diferentes temàtiques.

1. Toc & Roll (iOS) (En català)

Traieu el petit músic que els vostres fills porten dins amb “Toc & Roll”, una app on els més petits podran crear les seves pròpies cançons d’una manera fàcil i divertida a través de més de 1.000 seqüències instrumentals pregravades. Podran escollir entre un total de 9 instruments diferents i fins i tot, gravar la seva pròpia veu per afegir-la a la cançó.

unnamed (12)

 2. CloudOn (iOS/Android)

Si feu servir l’iPad per treballar i sobretot, obrir, escriure i modificar documents amb Microsoft Office, no us podeu perdre CloudOn. Una aplicació totalment gratis on podreu tenir Word, Excel i Powerpoint (versió 2010) en un mateix entorn. Una bona opció si no voleu pagar la subscripció anual per les apps oficials d’iOS que acaben de sortir.

unnamed (10)

 3. Historia de Catalunya (iOS) (En català)

Des de la prehistòria, passant per les diferents dinasties monàrquiques, la dictadura franquista, la restauració democràtica de la Generalitat o fins i tot, la Via Catalana. “Història de Catalunya” adapta el clàssic llibre infantil d’Oriol Vergés amb il·lustracions de la coneguda dibuixant Pilarín Bayés.

unnamed (8)

4. Clumsy Ninja (iOS/Android)

A “Clumsy Ninja” haureu d’entrenar el ninja més sapastre del poble i ajudar-lo a descobrir la misteriosa desaparició de la seva millor amiga “Kira”.Pilotes, llits elàstics, sacs de boxa, barrils i caixes de fusta, globus o màquines llença-pilotes són alguns dels objectes que us ajudaran en la tasca diària d’entrenament. Aconseguiu els 53 cinturons de colors i convertiu-vos en tot un mestre!

unnamed (4)

5. Els rius d’alice (iOS/Android)

Alice és el nom de la protagonista d’aquest “slow game” de fantàstiques il·lustracions. Una aventura gràfica amb una vintena de puzles per resoldre i més de 1.500 dibuixos que us endinsaran en un magnífic univers de somnis. Doneu un cop de mà a l’Alice per enfrontar-se amb les seves majors pors: la mandra, l’enveja i la mentida i supereu aquesta fantàstica aventura amb segell basc. Banda sonora a càrrec de Vetusta Morla!

unnamed (6)

6. NiceTales (iOS) (En català)

NiceTales és una genial biblioteca de contes infantils interactius amb més de 25 títols disponibles en llengua catalana. Clàssic com “Hansel i Gretel” o la Bella dorment o també noves creacions i adaptacions de contes populars. Per cada llibre que compreu un 5% va destinat a l’associació REIR, una entitat sense ànim de lucre, centrada en oferir recursos eductius a infants en risc d’exclusió social.

unnamed (7)

7. Nihilumbra (iOS)  (En català)

Els vallesans de BeautiFun Games ens endinsen en una misteriosa aventura a través de muntanyes, deserts, boscos i ciutats on el protagonista haurà de descobrir què i qui és, mentre fuig d’una immensa marea negra anomenada “el buit”. Una història fet a Catalunya, que està recollint grans èxits a nivell mundial. No us el podeu perdre!

unnamed (1)

8. Tiny Tower (iOS/Android)

Si us agraden jocs com “The Sims” o “SimCity”, segur que també acabareu enganxats a “Tiny Tower”. Una aplicació on podreu ser els propietaris d’un gratacel d’infinites plantes habitat per “bitizens”, els personatges del joc als quals haureu de donar un lloc on viure i treballar. Si sou fans d’“Star Wars”, ara també podeu descarregar una nova versió que LucasArts a desenvolupat amb personatges de la serie: “Star Wars: Tiny Death Star”.

unnamed (11)

9. Biscuit (iOS/Android)

“Biscuit” és un diccionari mòbil on podreu buscar i emmagatzemar totes aquelles paraules que no conegueu i organitzar-les en diferents caixes fins que les memoritzeu. És especialment útil pels qui treballeu diàriament amb documentació en altres idiomes ja que permet traduir paraules sense sortir del propi document. Funciona sense connexió a internet i hi trobareu els següents diccionaris: anglès-anglès, anglès-castellà, anglès-francès, castellà-rus, anglès-alemany, anglès-portuguès, anglès-italià, anglès-turc, anglès-xinès, anglès-japonès, anglès-coreà i anglès-àrab. Només falta el català…!

unnamed (2)

10. Joust Legend (iOS)

Des dels inicis de les primeres videoconsoles, sempre hi ha hagut multitud jocs sobre cavallers i princeses, reialmes i castells per conquerir. Tot i que és una temàtica altament explotada, encara es poden trobar algunes sorpreses en el gènere. A “Joust Legend” us posareu en la pell del millor cavaller de justes de tot Europa. Un cavall, una bona llança i una resistent armadura, és tot el que necessitareu per aconseguir el trofeu del Rei i convertir-vos en el millor de la l’especialitat.

unnamed (5)

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: