Les 10 millors apps del mes de novembre de 2015

Fotografia de Jason Howie a Flickr sota llicència Creative Commons
Compartir

Moltes són lñes cridades, però porques les escollides; només una desena i, en aquest cas, les que ens porta Appocalipsi.

1. Tengami (iOS/Android) – De pagament

«Tengami» és un magnífic joc en forma de llibre desplegable i d’estètica tradicional japonesa, que us conduirà per una tranquil·la aventura protagonitzada per un autèntic samurai i un majestuós cirerer. Un joc on us haureu de moure desplegant les diferents pantalles i objectes, per descobrir i resoldre els diferents trencaclosques que us permetran recuperar les 3 flors de cirerer que completen el joc.

No destaca per un gran disseny de puzzles o mecàniques, sinó per la seva impressionant i sorprenent bellesa.

Google Play
App Store

tengamiapp

2. Tikimates (iOS/Android) – Gratuïta

Si els vostres fills/es tenen problemes amb el càlcul mental i les matemàtiques, «Tikimates» pot ser un bon complement per al seu aprenentatge. Practicar una mica cada dia, és clau per aprendre conceptes com les taules de multiplicar o les divisions, i es per això que els mallorquins d’«Educaplanet» ens proposen aquesta aplicació amb més de 90 nivells diferents. Ideal per aprendre les multiplicacions i divisions fins al segon cicle de Primària!

Google Play
App Store

tikimates

3. The Adventures of Bertram Fiddle (iOS/Android) – De pagament

«The Adventures of Bertram Fiddle» és una divertida aventura que us teletransportarà a l’Anglaterra victorina dels assassins en sèrie i els enginyosos detectius privats. Betram Fiddle i el seu acompanyant Gavin (més forçut que intel·ligent), es veuran immersos en la persecució d’un misteriós i esmunyedís assassí anomenat Goeff, que sembra el pànic per tota la ciutat de Londres. Un joc amb una alta dosi d’humor britànic, on sereu víctimes de multitud d’acudits sobre el vostre nas!

Google Play
App Store

adventuresbertramfiddle

4. Star Walk 2 (iOS/Android) – De pagament

Amb «Star Walk 2» s’inicia una nova generació d’apps astronòmiques, on no només podreu conèixer la posició exacta de la infinitat d’estrelles, planetes, constel·lacions, nebuloses, satèl·lits o meteorits, sinó que també podreu visualitzar-ne el contingut amb volum i des de qualsevol punt de vista. És la primera app en incloure models tridimensionals de les nebuloses planetàries i una gran quantitat d’informació i mitologia, que us permetran resoldre tots els misteris de l’Univers!

Google Play
App Store

skywalk2

5. Photo Lab (iOS/Android) – Gratuïta

Si us encanten la fotografia, els filtres i l’edició, no pot faltar als vostres dispositius «Photo Lab». Una aplicació amb més de 18 milions d’usuaris arreu del món, on hi trobareu més de 500 efectes per personalitzar les vostres fotos. D’una manera senzilla i pràctica, podreu crear divertits fotomuntatges, «collages» o felicitacions amb les fotos emmagatzemades al vostre carret del mòbil o tauleta. Fins i tot podreu ser els protagonistes d’alguna portada de Vogue o Playboy!

Google Play
App Store

photolab

6. Slayin’ (iOS/Android) – Gratuïta

«Slayin’» és un altre d’aquests jocs addictius que ho peta a les botigues d’aplicacions. Amb una estètica retro 8-bits i un comandament clàssic totalment inspirat en la mítica NES, la mort us aguaita en qualsevol racó d’aquest infinit RPG d’enganxosa banda sonora. Milloreu les vostres armes i derroteu la multitud d’enemics finals i el «Gran Drac», per demostrar que sou els cavallers amb més habilitats del planeta!

Google Play
App Store

slayin

7. Flipboard (iOS/Android) – Gratuïta

«Flipboard» és el magazine personal, on podreu tenir recollida la informació més recent de qualsevol dels vostres diaris o blogs preferits, des d’un sol entorn i de forma automàtica. Només heu d’escollir els mitjans que més us interessin i passar les pàgines de la vostra revista per consultar les últimes notícies publicades. A més, podreu guardar les vostres pròpies revistes amb els articles que més us hagin interessat i consultar-les en qualsevol moment o compartir-les amb els vostres amics o seguidors.

Google Play
App Store

flipboard

8. En Patufet (iOS) – De pagament

Us en recordeu d’en Patufet? Un dels protagonistes més populars de la literatura infantil catalana, que tampoc podia faltar a la gran festa de les apps. Els impulsors d’aquest fantàstic conte interactiu són Napp-Buf (Criteri de Comunicació), un estudi de disseny i comunicació visual situat a Cardedeu (Vallès Oriental) que s’estrenen en el món de les aplicacions amb aquest clàssic popular català. Hi ha disponibles fins a tres idiomes diferents de lectura i locució (català, castellà i anglès) i una gran quantitat d’objectes per descobrir i interactuar.

App Store

patufet

9. TeamViewer (iOS/Android) – Gratuïta

Controlar el teu ordinador de sobretaula o portàtil des d’un iPad ja és possible i de forma gratuïta amb «TeamViewer». Una útil aplicació des d’on podreu controlar qualsevol ordinador de manera remota les 24 hores del dia i des de qualsevol lloc, gràcies a les fantàstiques possibilitats que ens ofereix internet. A través d’unes senzilles passes i dues petites aplicacions, podreu tenir ràpidament ambdós dispositius configurats i començar a treballar!

Google Play
App Store

teamviewer

10. Fallman (iOS) – De pagament

Estètica minimalista i vestuari vintage estil anys 80, per a aquest divertit joc de salts de trampolí, que us farà marejar per complet. Proclamat per Apple com un dels jocs més estranys de l’App Store el 2015, us posareu a la pell d’un saltador olímpic en decadència, per realitzar tota mena de piruetes i «combos» absolutament descabellats!

App Store

fallman

Imatge de portada de Jason Howie a Flickr sota llicència Creative Commons

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: