Les 10 millors apps del mes de novembre de 2014

Compartir

Comencem el mes amb una nova entrega del recull elaborat per appocalipsi.cat.

1. Dineyo

“Dineyo” és una app per a petits comerciants i consumidors desenvolupada per un grup d’emprenedors catalans, que pretén recompensar als usuaris per les seves compres habituals. Un projecte que neix amb la intenció d’oferir a clients i consumidors una nova font d’ingressos, simplement realitzant les compres de sempre a les botigues i comerços de sempre.

“Dineyo” no és la típica aplicació de grans descomptes, cupons o promocions temporals, sinó que perquè cada compra que realitzeu obtindreu recompenses en funció de la quantitat que gasteu (entre un 5% i un 30% de l’import). Només heu de reclamar el vostre codi QR en el moment de compra, hi automàticament l’aplicació ingressarà el percentatge corresponen al vostre compte.
Un cop acumuleu més de 20€, podreu retira els diners en qualsevol moment!

dineyoapp

2. KingHunt

Si sou dels que us vau enganxar a jocs com “Fruit Ninja” o “Cut the Buttons”, heu de provar «KingHunt»!
Un joc on haureu d’afilar molt bé les vostres espases, perquè aquest cop no tallareu fruites ni aprofitareu botons, sinó que haureu derrotar cadascun dels 10 reis marioneta que han conquerit la vostra illa amb l’ajut del malvat forner “Creareis”. Tot i que la dinàmica de joc és idèntica a la de “Fruit Ninja”, aquí no es tracta de tallar per tallar, si no que haureu de lluitar contra un total de 200 enemics diferents, evitant els seus atacs i bombes, i recollint millores i ajudes que us faran augmentar de nivell.
Destaca per els seus bons gràfics i un original disseny de personatges i escenaris. Una gran aventura èpica!

kingHunt

3. MarcoPolo Weather

“MarcoPolo Weather” és la segona proposta d’una col•lecció d’apps infantils focalitzades en el coneixement del medi natural. En aquesta ocasió, els més menuts podran endinsar-se en el món de la climatologia controlant el temps i els seus signes (temperatura, velocitat del vent, precipitacions i nuvolositat). D’aquesta manera, podran aprendre els efectes de les diferents condicions climatològiques i comprovar com influeixen en el transcurs de la vida quotidiana.
Tot, en un entorn profundament divertit on els usuaris interactuaran a través de tres personatges, que hauran de vestir adequadament en funció del temps, i amb els que també podran jugar de diferents manera segons les condicions ambientals.

marcopolo

4. Limbo

A “Limbo”, el protagonista és un estrany personatge en blanc i negre que us endinsarà en un misteriós món entre tenebres, on haureu de superar desenes de puzles i obstacles que us impediran el pas. Haureu de fer servir tota la vostra astúcia i posar-hi molta paciència, ja que és un d’aquests típics jocs on quedareu encallats en moltes ocasions, tot i que les solucions siguin força evidents. Sempre podeu fer un cop d’ull a YouTube per trobar totes les respostes.
Un joc que convenç tant per la misteriosa història, com per el bon treball gràfic i d’ambientació. Ja veureu que no decepciona!

limbo

5. Chemist

Ens posem la bata i entrem al laboratori! Com? Que no teniu laboratori? Sí, home, si! Si teniu un iPad, teniu un laboratori.
“Chemist” és un laboratori virtual de química, que podreu portar a tot arreu allà on aneu. Una app on podreu crear i experimentar amb centenars d’experiments de química inorgànica en un entorn 3D fàcil, econòmic i totalment segur. Matrassos, pipetes, tubs d’assaig, vasos de precipitació, encenedors Bunsen, embuts, trípodes, termòmetres i tot tipus de material preparat perquè realitzeu els experiments més descabellats que us passin pel cap.
Hi ha disponible una gran quantitat de substàncies en els diferents estats (sòlid, líquid i gas) que podreu manipular molt fàcilment, amb una perfecte eina de mesura que us indicarà la massa exacte, la temperatura, la densitat i el volum.
Una eina molt útil per a les aules de química!

chemist

6. ABCKit

“ABCkit” és una de les aplicacions d’Arquinauta, un estudi de producció amb seu a Barcelona, que ens proposa un divertit mètode d’aprenentatge per els que tot just comencen a llegir i a escriure. Basada en el conegut mètode Montessori, l’app inclou tres modalitats de joc diferents perquè els nens de 2 a 4 anys puguin començar a relacionar cada lletra amb el seu fonema i iniciar-se en la lectoescriptura.
A la modalitat “Coneix”, es posa èmfasi en relacionar el so fonètic de cada lletra amb un objecte que els pugui resultar familiar (animals, plantes, fruites, verdures…). A la modalitat “Escolta” es compara cada so amb el nom oficial de la lletra, amb l’objectiu d’aprendre’n la seva correspondència. I a la modalitat “Escriu”, els més petits començaran a escriure amb l’ajut dels seus dits i unes pautes marcades per la pròpia app.

ABCkit

7. The Tower

En el món dels videojocs, sempre hi ha alguna cosa nova per construir… A “The Tower” construireu la torre més alta que us podeu imaginar col•locant blocs un sobre l’altre sense parar. Un joc de destresa i agilitat, on haureu d’escollir el moment perfecte per col•locar cada nova peça exactament sobre l’anterior. Si no ho feu així, la vostra torre anirà perdent superfície i cada vegada us resultarà més dificultós seguir-la construint.
Per ajudar-vos i com és habitual en aquest tipus de jocs, teniu disponible tres tipus d’ajudes: vides extra, multiplicador de monedes o inici amb nivells completats. Totes es poden activar el moment abans d’iniciar de cada partida a canvi d’algunes de les monedes que anireu recollint a mida que jugueu.
Senzill i enganxós!

thetower

8. Timberman

Com teniu les destralsl? “Timberman” és un joc de destralers, on haureu de fer miques un infinit arbre ple de molestes i mortíferes branques que cal esquivar sense excepció. Cada clic sobre la pantalla és un nou cop de destral i un punt més que sumarà al vostre marcador. Esquiveu totes les branques el més ràpid possible i no deixeu que la barra intermitent arribi mai a zero.
Desbloquegeu els nous personatges (n’hi ha un total de 20 diferents, inclòs un “lazy bird” que us resultarà molt familiar…) i feu miques el rècord mundial que ja es troba per sobre dels 2 milions!

timberman

9. Functns

Tots de petits em patit amb les matemàtiques, i molt especialment, per aprendre de memòria les avorrides taules de multiplicar… Si esteu buscant una aplicació que ajudi els vostres fills amb això de les taules de multiplicar, «Functns» potser una molt bona opció!
És una app de reforç de l’aprenentatge en forma de joc, on els més menuts hauran de completar les taules de multiplicar senceres del 1 al 12 en el menor temps possible. Per cada partida completada, els resultats quedaran emmagatzemats en una sèrie d’estadístiques que us permetran avaluar el seu progrés. Per exemple, podreu consultar el número d’errors comesos, el temps emprat en la resolució de cada cel•la, o una petita comparativa de millora respecte els resultats obtinguts en la darrera partida.
A més, podreu utilitzar una mateixa app des de múltiples usuaris, de manera que cadascun podrà mantenir les seves estadístiques i perfils en tot moment. Una característica força interessant de cara a utilitzar també a l’escola.

functns

10. Sago Mini Ocean swimmer

A “Ocean Swimmer” viatjareu amb en «Fin», un curiós peix que habita un petit castell sota les aigües, a través d’un món submarí ple de màgia, sorpreses i objectes per descobrir i interactuar. Ajudeu-lo a moure’s i conduïu-lo per les diferents interaccions del joc per descobrir preciosos tresors ocults, antics vaixells pirates o conèixer i retrobar nous i vells amics.
És una app infantil de la col•lecció “Sago Mini”, preparada perquè els més petits (de 0 a 3 anys) utilitzin l’iPad com a eina d’aprenentage totalment segura. No hi trobareu cap tipus de text ni puzle per resoldre, com tampoc cap opció de compra in-app ni contacte amb l’exterior de l’aplicació.
Una bona col•lecció per als que encara no saben llegir i escriure!

sagominiocean

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: