Les 10 millors apps del mes de setembre de 2014

Compartir

Fins ara, aquest recull mensual d’aplicacions el fèiem, conjuntament amb appocalipsi, a final de mes. Però a partir d’ara, aprofitant la nova temporada, ho farem la primera setmana del mes. D’aquesta manera donarem més recorregut a les diferents apps de temàtiques diferents, preus, idiomes i sistemes operatius.

1. iSeqüències (iOS/Android) (En català) – De pagament

“iSeqüències” és una app educativa especialment pensada per a nens amb autisme que ha creat la Fundació Planeta Imaginari amb el suport de la Fundació puntCAT. Consta d’un total de 100 seqüències diferents sobre situacions quotidianes que els menuts hauran de resoldre correctament per continuar avançant en les diferents històries. Us ajudarà a treballar les habilitats socials i de reconeixement de les emocions, dos àmbits molt importants on els nens afectats de TEA tenen especials dificultats.

En Tatus i els seus amics us esperen!

isecuencias

 

2. Band of the day (iOS/Android) – Gratis

Si esteu farts d’escoltar tot el dia les mateixes cançons a la radio, feu un cop d’ull a “Band of the Day”, una app on podreu descobrir un nou grup cada dia. Només heu de navegar per la pantalla en forma de calendari i accedir als menús personalitzats de cada grup. Allà, podreu llegir una petita descripció biografia del grup, saber tot el que se’n diu a Twitter, conèixer grups similar, veure els seus videoclips de YouTube o passar per l’iTunes Store i comprar les seves cançons.

No us perdeu la secció de propostes dels desenvolupadors “Mix Tape”, on podreu escoltar de forma aleatòria desenes de cançons de nous grups.

Band-of-the-Day-for-iPad

 

3. Whale Trail (iOS/Android) – Gratis

A “Whale Trail” conduireu la balena “Willow”, una balena que no neda sinó que vola sobre el fantàstic cel del “Reialme Màgic de la Terra de l’Arc de Sant Martí”. Premeu amb un sol dit la pantalla de l’iPad per fer que la balena voli, esquiveu els malvats núvols “Thunder Bros” i recolliu les bombolles i estrelles de colors per no quedar-vos sense energia per descobrir aquest divertit joc de plataformes.

L’objectiu no és avançar quants més metres millor, sinó aconseguir quants més punts millor. No oblideu cap bombolla ni estrella!

whale-trail

 

4. Cut the Buttons (iOS) – De pagament

Qui dels aquí presents no ha tingut una iaia d’aquelles que reutilitzava tots els botons i els guardava dins d’una caixa vella de galetes? A “Cut the Buttons” tindreu la oportunitat de posar-vos a la seva pell per una estona i tisores en mà, tallar tots els botons de cada un dels trossos de roba que us aniran apareixent. Per obtenir una major puntuació, feu que els botons caiguin dins el pot de fusta!

Tisores a punt?

Cut-The-Buttons

 

5. iCastellers (iOS/Android) (En català) – De pagament

Un joc molt original per a aquells a qui us agradi el món castellers és “iCastellers”, una app on podreu crear la vostra pròpia colla castellera, assajar els diferents castells i protagonitzar les millors actuacions mai vistes. Només heu de triar un color de camisa i un nom ben original per la vostra colla i ja podreu iniciar el vostre repte. Començareu amb els castells de gamma baixa (Pilar de 4, Pilar de 4 per sota, 2 de 5, 4 de 6, 2 de 6 i 3 de 6) i a mida que els aneu completant, desbloquejareu tota la resta de castells de gamma mitja i gamma alta fins al 3 de 9 amb folre.

Molt divertit!

 icastellers

6. Little Things Forever (iOS/Android) – De pagament a iOS

Si us agraden els trencaclosques, no us podeu perdre “Little Things Forever”, un joc on haureu de buscar objectes de diversos colors i dimensions d’entre un mar d’altres objectes que en el seu conjunt conformen figures d’animals, fruites o d’altres objectes.

Cada pantalla que supereu, serà una nova peça de puzle que posteriorment us servirà per desbloquejar noves figures. Estigueu atents, perquè alguns objectes estan molt ben amagats dins o a sobre d’altres objectes!

Little-Things-Forever

 

7. Draw Rider (iOS/Android) – Gratis

A Draw Rider us haureu d’exprimir al màxim per trobar la combinació perfecte entre velocitat i equilibri. Conduïu les vostres bicicletes al punt final de cada pantalla sense perdre ni un segon i eviteu acabar entre un bany de sang. Completeu cada circuit, millorant el temps establert per la marca de color bronze per seguir desbloquejant nous nivells.

Un joc de gràfics extremament senzills però que enganxa molt!

draw-rider

 

8. Dic-Dic (iOS) (En català) – De pagament

Dic Dic és una aplicació desenvolupada per Estudi Kalimba (Girona), on els més menuts podran aprendran a escriure en diversos idiomes, entre ells: el català, el castellà, l’anglès o el francès. Amb una dinàmica força senzilla, haureu d’escriure correctament una bateria de paraules que us quedaran guardades en un total de 9 àlbums diferents i que podreu consultar i recordar en qualsevol moment.

Una bona eina per potenciar l’aprenentatge des de les noves tecnologies!

dicdic

 

9. iQuiosc (iOS/Android) (En català) – Gratis

“iQuiosc” és el primer quiosc de premsa digital en català, on hi podreu descarregar més de 150 diaris i revistes d’abast nacional o comarcal, de pagament o gratuïtes. Una app imprescindible per tots els qui habitualment llegiu publicacions en català, sorgida d’un projecte conjunt iniciat per l’APPEC i les associacions la Catalana de Premsa Comarcal i Premsa Gratuïta i Mitjans Digitals.

Podreu llegir-hi diaris com: l’Ara, el Periódico de Catalunya, el Punt-Avui, l’Esportiu, el Segre, l’Empordà, el 3 de vuit o La Fura, i revistes de tot tipus com: Cuines, El Temps, Sàpiens, l’Avenç, TimeOut, Enderrock o Descobrir.

iquiosc

 

10. Goles (iOS/Android) – Gratis

“Goles Messenger” és una pràctica app amb la que podreu seguir en directe els principals esdeveniments de tots els partits de la primera i segona divisió espanyola, la “Bundesliga” alemanya, la “Premier League” anglesa, la “Champions”, la “UEFA”, el “Mundial de Clubs” i la “Copa del Món”. Senzillament heu d’indicar a l’app els vostres equips preferits o els partits que vulgueu seguir i automàticament començareu a rebre notificacions al vostre dispositiu.

A més, al menú “jornades” també podreu veure tots els partits en joc o que es disputaran pròximament, l’hora i dia i el canal de televisió per on es podran veure, un calendari complet de les diferents competicions i la classificació de les diferents lligues actives.

goles

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)