Les empreses gironines del MWC s’expliquen al proper NITS

Compartir

L’esdeveniment mensual sobre tecnologia, emprenedoria i negocis, comptarà amb les tres empreses gironines que han exposat al Mobile World Congress de la mà d’ACCIÓ.

Aquest proper dijous dia 19 el NITS (Negocis, Innovació, Tecnologia i Societat) estrena nova seu amb el que potser serà l’esdeveniment més multitudinari pel que fa a ponents: en total, tres empreses gironines que han estat presents en el Mobile World Congress explicaran la seva experiència.

Aquestes tres empreses, que han assistit al congrés de tecnologies mòbils que es celebra anualment a Barcelona, hi han anat de la mà d’ACCIÓ, l’agència depenent de la Generalitat dedicada a la promoció de les empreses catalanes, i són Codi Tramuntana, Nexus Geographics i Movintracks.

Aquest proper NITS es celebrarà com sempre a partir de les vuit del vespre (20:00), però aquest cop es farà al CINC (Centre Internacional de Negocis de Catalunya). L’assistència hi és gratuïta.

Si bé en aquesta ocasió s’estrena nova seu, els organitzadors del NITS (l’empresa gironina Playbrand) no vol abandonar vells i bons costums, pel què com és ja habitual es clourà la trobada amb un tastet. I aquesta setmana, els assistents a la jornada podran gaudir d’una sel·lecció de productes Girona Excel·lent, el segell de qualitat promogut per la Diputació de Girona i la Cambra de Comerç.

Guillem Alsina
Etiquetes: