Les millors aplicacions Android del 2014 segons Google

Compartir

De reculls de millors aplicacions n’hi ha centenars, segur que n’heu vist algun en qualsevol blog sobre temàtica Android o sobre telefonia mòbil en general. Però quan aquest recull l’elabora la mateixa Google, es mereix una especial atenció.

Elaborar una llista d’aquest estil sempre m’ha semblat una tasca prou difícil ja que crec que és gairebé impossible deixar de banda la subjectivitat a l’hora de decidir d’incloure-hi o no determinades aplicacions. Desconeixem quins han estat els criteris que han tingut en compte els senyors de Mountain View a l’hora d’elaborar la seva tria però, en tot cas, hi trobem alguns noms il·lustres i habituals d’aquest tipus de recopilacions com ara el fantàstic gestor de tasques Wunderlist, el teclat intel·ligent SwiftKey Keyboard, el precís identificador de cançons Shazam, o la segura aplicació de missatgeria Telegram (sí, vosaltres també heu notat que en aquest recull NO hi ha WhatsApp, oi? Per què serà…).

Altres apps que s’hi inclouen, per exemple, són alguns lectors de notícies de reconeguts mitjans de comunicació (CNN, The Economist o The New York Times) o altres ben conegudes com IFTTT, TuneIn Radio, SlideShare o Uber. Tampoc s’han oblidat de fer-se una mica “d’auto-bombo” i han inclòs Google Fit a la llista. Personalment, em resulta curiós veure com Google ha inclòs aplicacions que (en el moment d’escriure aquest article) tenen una puntuació mitjana per sota de 4 estrelles per part dels usuaris (com, per exemple, lettrs) i, en canvi, no n’ha inclòs d’altres que han gaudit de gran èxit de vendes i de crítica durant aquest any, com per exemple l’exquisit joc Monument Valley.

Sigui com sigui, podeu consultar la llista sencera aquí.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: