Les properes Google Cardboard seran de plàstic

Ulleres Google Cardboard. Fotografia de l'usuari othree a Flickr sota llicència Creative Commons
Compartir

Segons informa el Financial Times, a més del nou material per a la carrosseria, també milloraran les lents i el suport per programari, per tal de fer la competència a opcions com les Oculus Rift.

Unes lents i sensors millorats, i una carcassa de plàstic enlloc del cartró amb què estan fetes ara, aquest és el futur de les ulleres Google Cardboard segons informa a la seva edició en línia el rotatiu Financial Times.

Sense deixar de moure’s en la banda baixa (per preu) dels dispositius de realitat virtual, ni prescindir del smartphone, les Cardboard pujarien d’aquesta manera l’aposta per fer front al què es preveu com una autèntica allau de dispositius de realitat virtual que es donarà al llarg dels propers mesos.

El programari de realitat virtual de Google que acompanya les ulleres també serà millorat, i el Financial Times fins i tot afirma que la multinacional fundada per Sergey Brin i Larry Page fins i tot podria incloure funcionalitats per a la correcta visualització d’entorns virtualitzats en el sistema operatiu Android, més que no pas emprar de manera exclusiva una app com ha vingut fent fins ara.

El de la realitat virtual per a l’usuari final es preveu com un dels camps amb més creixement per als propers mesos, pel que no és estrany que Google hi vulgui tenir un posicionament destacable des del principi de la seva eclosió comercial.

Imatge de portada de l’usuari othree a Flickr sota llicència Creative Commons

Guillem Alsina
Etiquetes: