Les startups industrials es trobaran a Barcelona aquest dijous

Compartir

Aquest dijous dia 24 se celebrarà a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona la IQS Tech Fest, un esdeveniment dedicat a les joves empreses (startups) de caràcter industrial.

La IQS Tech Fest va arribar a la ciutat comtal l’any 2016 com a IQS Tech Fair, canviant el mot Fair (Fira) per Fest (Festa) tot just un any després, ja que l’organització va decidir afegir una sèrie d’esdeveniments més (concretament, ponències i conferències) a la petita fira que va arribar a la capital catalana.

Les xifres de l’edició de l’any passat són de 40 joves empreses expositores, un centenar de conferenciants i inversors, i més de 1.200 assistents. Per a l’edició d’enguany es pensa a repetir unes xifres semblants o, fins i tot, superiors.

La IQS Tech Fest d’enguany comptarà amb l’àrea d’exposició, amb un complet programa de conferències, un fòrum d’inversors per tal que aquestes puguin trobar finançament, i també es distingirà la startup més prometedora del 2018 (d’entre les empreses participants).

Per assistir a aquest esdeveniment, tenim tres opcions per fer-ho: com a públic general a un preu de 50 €, com a visitant corporatiu per 300 € (el que ens donarà dret a assistir al dinar VIP, emprar les facilitats de networking que posa a disposició l’organització, i assistir al fòrum d’inversió), i com a inversor per 200 € amb els mateixos drets que l’usuari corporatiu.

El programa de conferències comptarà amb ponents com Adrià Argemí, CEO de Pangea Aerospace, Izan Peris, cap de producte de Zero 2 Infinity, o Glòria Garcia, CEO de Celestia Aerospace.

L’esdeveniment compta amb el suport de Basf, Lubrizol, Catalunya Emprèn, i les entitats bancàries del Santander i el Sabadell.

Els Països Baixos, convidats especials

A cada edició de la IQS Tech Fest hi ha hagut un convidat especial que, enguany, són els Països Baixos.

Aquest país portarà iniciatives com Travis the translator, una empresa responsable de productes de traducció com el recentment anunciat Zoi Meet, i que també estarà present al pavelló holandès del Mobile World Congress.

El país arriba a la Tech Fest amb un espai propi dedicat a les seves startups amb més potencial, i amb el reconeixement de ser un dels països més recomanats per establir-hi una empresa dedicada al medi ambient, les energies renovables o l’ecologia.

Guillem Alsina
Etiquetes: