Les trucades apareixen a diferents usuaris de WhatsApp

Compartir

Amb sort, molts usuaris comencen a rebre una actualització on hi apareix el que tothom vol: les trucades gratuïtes de WhatsApp. Si, ho sabem, aquesta funció havia d’arribar farà ja gairebé un any i sembla ser que ara treu el cap en la seva versió per a Android.

Un usuari del conegut fòrum de Reddit, ha publicat que acaba de rebre una trucada d’un amic seu a través de WhatsApp. En les imatges inferiors podeu veure com és la interfície i come estarà dividida en el vostre dispositiu.

Veiem clarament tres columnes, on tenim les trucades en primer lloc, els xats que ja tenim actius i els contactes. Com podem veure és una interfície bàsica i útil i que no ens portarà cap tipus de problema per fer-ho servir amb facilitat.

Feu clic per a ampliar

Feu clic per a ampliar

De moment encara no sabem com s’activa aquest nou servei que ja funciona a diferents usuaris. Han intentat descarregar l’última versió d’Android des del web oficial, tancar l’aplicació i tornar-la a obrir. Fer trucades amb la gent que ja el té habilitat per obrir com un procés d’invitació i res.

De moment gaudiu de la interfície web que ja la tenim i esperem que les trucades arribin a tothom.

WhatsApp va acabar amb la vida dels missatges i ara va a per les trucades

En sortir WhatsApp al mercat, va fer tremolar les operadores i va fer que la gent (a Espanya) abandonés els missatges de text i utilitzés aquest servei gratuït. Un cop amb el monopoli d’aquesta demanda tant gran, ara vol fer-ho encara millor.

Durant el passat Mobile World Congress van anunciar l’arribada d’aquesta millora i molt esperada. Ara, després de mesos d’espera, sembla que les trucades a través de WhatsApp són una realitat. Aquesta nova funció farà canviar alguna cosa en els preus de les operadores? Ho veurem en breu!

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: