LG busca l’elegància amb el seu nou smartwatch

Hostesses d'LG mostren el G Watch R a l'IFA de Berlín
Compartir

Caixa rodona i aspecte elegant per a una aposta que es basa en la plataforma de Google per a wearables, Android Wear.

Com si fos un atraient forat negre, cap gran companyia (i moltes de petites) s’escapa a la influència dels rellotges intel·ligents, que a l’IFA 2014 s’han erigit com els protagonistes de la majoria de les presentacions.

La sud-coreana LG ha ensenyat el seu nou G Watch R, un rellotge basat en Android Wear amb una elegant aparença i acurat disseny que sembla dirigit a substituir els rellotges de vestir “tradicionals” per al públic més amant de les noves tecnologies.

Amb una caixa completament circular i una pantalla de 1,3″ de diàmetre, també completament circular i de tipus P-OLED (Plastic OLED), que empra tota la cara de la caixa, aquest és un dels últims models que trenca amb la tendència de fer que, estèticament, els rellotges intel·ligents siguin de tipus “sport”.

LG G Watch R

Dins seu hi trobem un processador Qualcomm Snapdragon 400 a 1,2 GHz. amb mitja giga (512 MB.) de RAM i 4 GB. d’emmagatzematge, als quals alimenta una bateria de 410 mAh.

Disposa de certificació IP67, el que significa que és resistent a la pols i es pot submergir fins a un metre de profunditat durant 30 minuts i segueix funcionant.

¿Funcions? Res que no haguem vist en altres smartwatches: sensors que controlen coses com el ritme cardíac i que estan lligats a aplicacions d’eHealth, notificacions d’inputs d’entrada com ara trucades o missatges… i dóna l’hora, és clar. Res de nou sota el sol.

Estarà disponible en botigues en algun moment del darrer trimestre d’aquest any, però LG indica que només en “mercats seleccionats”. Així que podria ser que aquí no el poguéssim demanar pel Tió ni per Reis, almenys no enguany.

El preu tampoc ha estat revelat, serà comunicat per a cada mercat en el moment del seu llançament. Em permeto especular amb què rondarà entre els 199 i els 249 euros/dòlars, però és una intuïció totalment personal i de la qual us en podeu refiar tant o tan poc com vulgueu.

Guillem Alsina
Etiquetes: