LG G-8 ThinQ utilitzarà la seva pantalla OLED com a amplificador de so

Compartir

LG ha presentat aquest dijous la seva tecnologia Crystal Sound OLED

Un sistema de so que farà debutar en el seu nou ‘smartphone’ insígnia LG G-8 ThinQ que permet utilitzar la pantalla OLED del dispositiu com a amplificador de so. La nova tecnologia, que està destinada a la reproducció de continguts com pel·lícules i música des de l”smartphone’, utilitza la pantalla del dispositiu com diafragma, de manera que transmet vibracions, com ha informat LG a través d’un comunicat.

Aquesta característica permet millorar la reproducció de so amb volums alts i proporciona una major claredat per distingir tant veus com notes musicals, segons LG.

LG G-8 ThinQ inclourà també una nova manera altaveu que potencia els baixos per la part inferior del dispositiu i utilitza també la part superior, proporcionant un sistema de so estèreo en dos canals. A més, LG ha avançat altres característiques de so entre les quals es troben el sistema DTS: X 3D Surround Sound, que emula un sistema de canals 7.1 també amb auriculars, quatre convertidors de senyal digital a analògic (DAC) d’alta qualitat i sistema Màster Quality Authenticated de suport per a ‘streamings’ d’àudio sense plans de dades il·limitades.

A això s’afegeixen els altaveus model Boombox Speaker, que aprofiten l’interior del telèfon com càmera de ressonància per millorar els sons baixos i augmentar el volum.

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: