LG G-8 ThinQ inclourà un sensor TOF frontal

LG G8 ThinQ
Compartir

El nou smartphone insígnia d’LG, LG G-8 ThinQ, muntarà un sensor de temps de vol (TOF, per les sigles en anglès) en la seva càmera frontal, destinat a la profunditat i que habilita funcions de reconeixement facial millorades, Realitat Augmentada (AR) i Realitat Virtual (VR).

LG Electronicsha anunciat a través d’un comunicat que el terminal comptarà amb un sensor TOF frontal desenvolupat juntament amb el fabricant alemany de ‘xips’ Infineon Technologies. El nou telèfon es presentarà durant el Mobile World Congress 2019 de Barcelona, segons va avançar fa uns dies ETNews.

Mitjançant el sensor TOF REAL3 d’Infineon, LG G-8 ThinQ inclourà la capacitat de processar núvols de punts 3D obtinguts a través de l’escaneig de la seva càmera frontal, utilitzant la tecnologia infraroja per mesurar la profunditat.

El nou sensor d’Infineon permetrà a l’smartphone d’LG obtenir mesures més precises de la llum ambiental reflectida pel subjecte, cosa especialment orientada a la identificació biomètrica mitjançant reconeixement facial.

L’ús del xip TOF també permet una reducció de la càrrega de treball del processador i del consum energètic del dispositiu. Es pot utilitzar per a aplicacions de Realitat Augmentada i Realitat Virtual, segons ha ressaltat LG.

LG G8 ThinQ

Clara Pariente
Etiquetes: