LG llança el primer smartwatch amb connexió 4G

LG Watch Urbane Second Edition
Compartir

A l’LG Watch Urbane Second Edition basat en Android Wear ja no li cal un smartphone per a funcionar.

Un dels problemes que presenten els rellotges intel·ligents o smartwatches és que necessiten estar connectats a un telèfon mòbil intel·ligent per a poder funcionar. De fet, és la seva raó de ser, però em trobo que alguns d’aquests dispositius si no tots, ni tan sols donen l’hora adequadament si no estan sincronitzats amb un telèfon.

Això es pot començar a acabar si triomfen dispositius com el Watch Urbane Second Edition d’LG, el qual incorpora connectivitat 4G en el mateix dispositiu, fent prescindible la seva connexió amb un telèfon.

LG Watch Urbane Second Edition

LG Watch Urbane Second Edition

No m’entengueu malament; si bé el tenir-lo connectat amb un telèfon li permet desplegar totes les seves capacitats en informar-nos sobre qui ens truca i permetre acceptar o declinar la trucada així com moltes altres notificacions més, un dispositiu d’aquest tipus autònom també ens permet estar al corrent dels missatges que ens arriben a través dels serveis de missatgeria IP, fins i tot si deixem el mòbil a casa.

A més de la connectivitat 4G, també disposa de connectivitat 3G, Wi-Fi, i l’indispensable Bluetooth per connectar-se amb un smartphone.

Disponible en diverses caixes i corretges, l’LG Watch Urbane Second Edition presenta una pantalla OLED circular de 1,38″ amb resolució 480×480 i 348 ppp. La seva bateria és de 570 mAh, i disposa d’un mode d’estalvi per programari que li permet allargar el seu sostre operatiu.

Gaudeix de protecció IP67 als líquids i la pols, i com en tots els models amb Android Wear que es llancin a partir d’ara, és compatible tant amb terminals Android com amb dispositius Apple que emprin la plataforma iOS.

Inicialment estarà disponible a Corea del Sud i els EUA, i més endavant a Europa i a altres regions.

Guillem Alsina
Etiquetes: