LG vol fer més intel·ligents els teus electrodomèstics

Compartir

LG Electronics ha anunciat avui la presentació de la seva darrera tecnologia intel·ligent per la llar a l’IFA 2015 que tindrà lloc a Berlin del 4 al 9 de setembre.

El dispositiu estrella que presentarà LG és l’SmartThinQ, un sensor que ens permetrà convertir en ‘intel·ligents’ els electrodomèstics tradicionals que ja tenim a casa.

SmartThinQ és un dispositiu circular que es podrà connectar als electrodomèstics existents, com ara rentadores o neveres i, a través de detecció de les seves vibracions i/o temperatura, ens enviarà informació pertinent al nostre smartphone a través d’una aplicació.

D’aquesta manera, per exemple, si col·loquem el sensor a la porta d’una rentadora, convertirà la nostra vella rentadora en una rentadora smart que ens avisarà al nostre telèfon quan hagi acabat el cicle de rentat. Si connectem el sensor a una nevera, ens enviarà una notificació quan algun aliment estigui a punt de caducar. A la vegada, també ens permetrà fer un seguiment de les vegades que s’obre la porta de la nevera.

El sensor també ens permetrà controlar de forma remota l’aire condicionat o altres electrodomèstics a traves de l’aplicació SmartThinQ.

LG també presentarà a Berlin el seu forn Smart Lightwave Oven i l’Smart Air Conditioner, compatibles amb AllJoyn, una plataforma oberta per a l’Internet de les coses (IOT), desenvolupada per l’Allseen Alliance, que facilita als dispositius i aplicacions comunicar-se entre si.

L’Smart Lightwave Oven permet als usuaris descarregar, actualitzar i compartir receptes amb amics i familiars a través dels seus dispositius mòbils. Com que compta amb tecnologia Wi-Fi des de l’aplicació per a mòbils podem ajustar el temps, la temperatura i la forma de cocció i tindrem el dinar a punt en arribar a casa. Fins i tot és capaç d’autodiagnòsticar-se en cas d’avaria i ajudar a trobar solucions i informació de reparació en línia a través d’un centre de servei de LG.

L’Smart Air Conditioner no només pot ser controlat de forma remota des d’un dispositiu mòbils, sinó que també ens avisa de quan cal canviar els filtres de l’aire.

Sembla que LG s’ha entossudit a entrar a cas nostra. Us animaríeu a comprar el sensor SmartThinQ per a ‘modernitzar’ els vostres electrodomèstics o preferiu esperar a que vostra vella rentadora no pugui més?

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: