Lily, el dron que et segueix, ja acumula 34 milions de dòlars en reserves

Compartir

L’anomenat “selfie drone” ja és un èxit abans de la seva sortida al mercat, prevista per a l’estiu vinent.

Fa uns mesos, a ycom parlàvem de Lily, el dron amb càmera HD autopilotat. Era el mes de maig del 2015 quan la startup de San Francisco Lily Robotics posava en marxa el període de reserva per al seu dron autopilotat amb el qual introduïa una evolució en un sector en auge. Vuit mesos després, la revista Forbes explica que la companyia ha registrat més de 60.000 unitats, amb les quals ha arribat als 34 milions de dòlars.

Lily‘ no té comandaments, ni es pilota manualment, el dron segueix l’usuari automàticament gràcies a un dispositiu mòbil ubicat al canell com un rellotge de polsera, al qual segueix mitjançant un sistema de GPS i detecció visual.

Arriba a una velocitat màxima de 40 km/h, és resistent a l’aigua i fins i tot pot alçar el vol des de superfícies líquides: ideal per a les activitats esportives. El dron és complet no només per les seves capacitats de seguiment, sinó també per la qualitat de la seva càmera que grava vídeos en alta definició (1080p), slow motion (120 fps) i fa fotografies de fins a 12MP.

Ara per ara, però, les reserves només es poden fer indicant una direcció d’enviament de dins dels Estats Units. El preu final indicat al web és de 819 dòlars (751 euros).

Clara Pariente
Etiquetes: