Lily, un dron que et segueix automàticament

Compartir

Fins ara hem vist drons de tot tipus, mides i usos, però sempre pilotats a través d’un comandament o una aplicació mòbil. Ara ‘Lily’ presenta un model que no necessita ser pilotat.

Lily llançarà el pròxim mes de juny un dron amb càmera d’alta definició que reinventa la forma de gravar els vídeos més interessants. ‘Lily‘ no té comandaments, ni es pilota manualment, el dron et segueix automàticament gràcies a un dispositiu mòbil ubicat al canell com un rellotge de polsera.

Lily detecta automàticament el senyal del dispositiu i el segueix mitjançant un sistema de GPS i detecció visual. A més, pot seguir-nos a una velocitat màxima de 40Km per hora i és resistent a l’aigua. Fins i tot pot alçar el vol des de superfícies líquides. Un dispositiu molt útil per gravar imatges aèries durant les activitats esportives. Per utilitzar el dron només cal posar-se el dispositiu mòbil al canell, llançar el dron l’aire i llestos. Et seguirà a tot arreu i podràs gravar vídeos en alta definició (1080p), slow motion (120 fps) o fer fotografies (12MP).

El dron té quatre hèlixs i només pesa 1,3 kg. A més té una mida fàcil de transportar, amb un diàmetre de 26 centímetres es pot guardar a qualsevol motxilla. Pot volar entre 1,5 i 30 metres i té una autonomia de 20 minuts. Quan la bateria està a punt d’acabar-se o perd el senyal del dispositiu mòbil, el dron aterra de forma automàtica.

Des del dispositiu mòbil es poden configurar alguns moviments com apropar-se, allunyar-se, fer zoom, volar en cercles, etc. També hi ha un micròfon per captar els sons més propers. Lily es pot reservar per 499$ al web www.lily.camera. Després de la prevenda tindrà un preu de 999$.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: