LINE presenta un servei de trucades i el mercat de Stickers

Compartir

La guerra per aconseguir el lideratge del mercat dels serveis de comunicació en dispositius mòbils serà llarga, però de rebot pot arribar a ser molt beneficiós pels usuaris. Aquesta mateixa setmana Whatsapp va anunciar les trucades de veu i LINE no ha volgut ser menys i ha presentat dos interessants novetats.

Seguint el model de negoci que ha caracteritzat l’aplicació des del seu inici, els japonesos han anunciat que a partir del març hi haurà un nou servei de trucades telefòniques a través d’Internet destinades a contactar amb telèfons de tot el món. Un servei de pagament que recorda a altres apps com Skype o Viber.

El nou servei de trucades estarà disponible a partir del març tal i com van anunciar a l’esdeveniment que la pròpia companyia va organitzar. Els primers països que podran disfrutar d’aquesta opció seran Espanya, Catalunya, Mèxic, Tailàndia, Filipines, Estats Units i Japó. L’usuari podrà posar-se en contacte amb números de telèfon de tot el món, tant mòbils com fixos, trucant des de qualsevol lloc a través d’Internet. Tot això sense preocupar-se que els altres usuaris disposin d’un smartphone, connexió a Internet o qualsevol altra qüestió. Cal dir que es tracta d’un servei de pagament, però oferint un cost reduït.

Es podrà pagar de dues maneres diferents, per consum o bé per tarifes. Tot i que ja han donat algun detall sobre els preus i els minuts disponibles, res està confirmat ni tancat. 

Per si fos poc, també han sorprès amb la introducció d’una altra funció que pot satisfer les necessitats creatives de molts usuaris. Es tracta d’Sticker Creator Market, un lloc on l’usuari pot distribuir i vendre els seus propis adhesius o emoticones. Només cal crear col·leccions de fins a 40 dibuixos amb imatges de resolució 370×320 píxels i penjar-les. La meitat dels beneficis són per l’app i l’altra pel creador. Aquesta nova opció arribarà una mica més tard, a l’abril, però ja pots trobar informació a la seva web per començar a treballar.

line-llamadas-fijos-03

 

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: