L’iPhone 5G no arribaria fins l’any 2020

Xip d'Intel 5G per a Apple
Compartir

Els pròxims models d’iPhone que llanci al mercat d’Apple l’any 2019 no inclouran la connexió 5G, segons ha informat Bloomberg el dilluns 3 de desembre.

La publicació recull informacions de persones familiaritzades amb els plans de la companyia de Cupertino, les quals asseguren que Apple no llançarà un iPhone 5G fins, “com a mínim”, l’any 2020. Si aquesta informació es confirma i s’acaba fent real, significaria que l’iPhone aniria durant un temps “un pas enrere” de Samsung, del qual està previst un model 5G l’any vinent.

A l’espera dels xips d’Intel

Les informacions compartides per Bloomberg van en línia amb allò que ja havia comunicat Fast Company el passat mes de novembre, revelant l’acord tancat per Apple amb Intel perquè fos el seu únic proveïdor de mòdems 5G. Ara, Bloomberg confirma que aquests xips no es podran produir a temps per al nou iPhone que es presenti el 2019 i, per tant, que l’iPhone 5G arribarà definitivament el 2020.

El canvi que suposarà el pas de la connexió 4G a la 5G serà notable quant a la transferència de dades. Marques com Samsung, Xiaomi i Huawei, entre altres operadors, estan ultimant el llançament de, com a mínim, un terminal amb connexió 5G.

Tradicionalment, Apple ha esperat més temps que els seus rivals per adoptar la nova tecnologia de la xarxa mòbil i se n’ha sortit. Ara, però, les veus expertes ja alerten que la competència és molt més voraç i remarquen que la batalla serà més difícil.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: