L’iPhone 6s i l’iPhone 6s Plus estaran disponibles a partir del 9 d’octubre

Compartir

Apple ha anunciat avui que ha venut més de 13 milions d’unitats dels nous models iPhone 6s i iPhone 6s Plus.

Els nous iPhone 6s i iPhone 6s Plus estaran disponible a més de 40 països addicionals a partir del divendres, 9 d’octubre, entre els quals s’hi inclouen Espanya, Itàlia, Mèxic, Rússia i Taiwan. Per a final d’any, els nous iPhone estaran disponibles a més de 130 països.

Segons explica Tim Cook, CEO d’Apple, “Les vendes de l’iPhone 6s i l’iPhone 6s Plus han estat excepcionals, superant qualsevol dada anterior de vendes en el primer cap de setmana en la història d’Apple“.

Els clients poden consultar l’app Apple Store o el web Apple.com per estar al corrent dels últims detalls sobre disponibilitat i dates d’enviament estimades. Tots els clients que comprin un iPhone 6s o iPhone 6s Plus a una botiga Apple Store podran utilitzar el servei de configuració personalitzada. A Espanya, els nous iPhone estaran també disponibles a través de les operadores Orange, Movistar, Vodafone i Yoigo, i en determinats Distribuïdors Autoritzats d’Apple.

Els iPhone 6s i iPhone 6s Plus arribaran a més de 40 països i territoris addicionals a partir del 9 d’octubre, entre els quals s’hi inclouen Espanya, Andorra, Àustria, Bèlgica, Bòsnia, Bulgària, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Finlàndia, Grècia, Groenlàndia, Holanda, Hongria, Irlanda, Islàndia, Illa de Man, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Maldives, Mèxic, Mònaco, Noruega, Polònia, Portugal, República Txeca, Romania, Rússia, Suècia, Suïssa i Taiwan.

Entre els països en els quals es llançaran el 10 d’octubre s’inclouen Aràbia Saudita, Bahrain, Emirats Àrabs Units, Jordània, Kuwait i Qatar. iPhone 6s i iPhone 6s Plus estaran disponibles a l’Índia, Malàisia i Turquia el divendres 16 d’octubre, i en més de 130 països per a finals d’any.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: