Little Bits, dóna vida a les teves joguines

Compartir

Ja ha plogut molt des de que a casa jugàvem amb el LEGO o el Mecano, on la creativitat ens portava a construir mil i una estructures i on la imaginació donava vida a les nostres creacions. En l’actualitat, en un món tant tecnològic s’ha aconseguit anar un pas endavant, ara podem aconseguir que les joguines que construïm tinguin la capacitat de moure’s i interactuar.

Little Bit és qui ho fa possible. Es tracta d’un joc on la creativitat és la eina primordial, on per mitjà de diverses peces i mòduls que s’acoblen entre si per mitjà de peces magnètiques aconseguim crear estructures i joguines interconnectades. Cada peça o mòdul realitza una funció concreta i al unir-la amb les altres creen circuits que al activar la corrent elèctrica es posen en funcionament.

Hi ha diferents mòduls entre els que podem trobar:

  • Llums
  • Altaveus
  • Sensors
  • Botons
  • Interruptors
  • Marcadors digitals

Els podem adquirir en diferents kits, en funció de la gama de mòduls que vulguem tenir, tot i que posteriorment els podrem adquirir de forma individual a la mateixa web. Disposem del kit bàsic amb 10 mòduls a partir dels 99€, el kit Premium amb 14 mòduls des de 149€ i el kit Deluxe amb 18 mòduls des de 199€.

El funcionament és molt senzill, s’estructura per peces programades amb funcions concretes, el que permet la seva utilització des dels 8 anys. La virtut d’aquest concepte d’entreteniment es que apropa la programació als més petits de casa demostrant que no ha de ser una matèria tant feixuga.

LittleBits

 

Aquest joc s’ha estès fins al punt que ja s’ha conformat la primera comunitat d’inventors de Little Bits, on podrem gaudir de les demostracions de les diferents creacions del usuaris més creatius de la marca. Dins la seva web podrem accedir a tutorials, informació de nous mòduls i explicacions detallades de les creacions més destacades. Des de quines peces són necessàries fins una descripció pas a pas per poder reproduir l’invent des de casa.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: