Lix, el bolígraf que et permet dibuixar en tres dimensions

Compartir

Sembla que les impressores 3D s’han convertit en un objecte de desig per part de molta gent, i tampoc han estat poques les persones que han volgut aprofitar la tecnologia i donar-li una volta de rosca al concepte.

Avui us presentem Lix, un projecte que de moment està en forma de campanya a Kickstarter però que ha despertat l’interès de moltes persones i sobretot moltes empreses. Es tracta d’un bolígraf que permetrà generar formes tridimensionals. 

I això gràcies a un plàstic candent que se solidifica en contacte amb l’aire i que et permetrà aprofitar els tres eixos de coordenades de la realitat per crear obres artístiques amb profunditat i volum. Per descomptat, els resultats que s’obtinguin amb aquest bolígraf dependran de les nocions artístiques i habilitat de la persona que l’utilitzi, tot i que sí sembla ser notablement més fàcil d’utilitzar que altres invents similars que l’han precedit.

Com no podia ser d’una altra manera, la campanya de finançament a Kickstarter (un Verkami) ha estat un èxit aclaparador, arribant a recaptar fins a cinc vegades més que la quantitat fixada per poder donar-li vida al projecte. De manera que, si us interessa aquest bolígraf, us animem a que entreu a la seva pàgina web (enllaç) i doneu un cop d’ull.

FONT

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: