Londres: de cabines telefòniques a carregadors de bateries

Cabines telefòniques a Londres. Imatge de Florencia Lewis a Flickr sota llicència Creative Commons
Compartir

Les emblemàtiques cabines vermelles de la capital britànica s’adapten als nous temps i oferiran servei de càrrega per a telèfons mòbils.

El Big Ben, els Beefeaters, Buckingham Palace o les cabines telefòniques vermelles són alguns dels emblemes de la capital britànica, cap dels quals ha perdut sentit ni funcionalitat fins ara… tret de les darreres, superades per l’era de la telefonia mòbil.

Ara, però, se’ls està buscar una nova comesa a complir, molt d’acord, precisament, amb la telefonia mòbil: la de carregadors.

Diverses empreses com Siemens y Un Ltd han decidit adaptar aquestes famoses cabines amb carregadors amb endolls miniUSB, microUSB, 30pins i Lightning per a carregar qualsevol model de smatphone. Les noves cabines, però, deixarien el color vermell tradicional per passar-se al verd.

El servei serà gratuït i finançat amb publicitat, que es veurà en un iPad present a la cabina i preparat contra robatoris. Els usuaris podran carregar el seu smartphone durant quinze minuts, temps suficient per aguantar amb el terminal un breu trajecte com, per exemple, el de tornada a casa.

Imatge que il·lustra aquest article de Florencia Lewis a Flickr sota llicència Creative Commons

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: