Look At Me: l’app per a nens autistes

Compartir

Samsung va presentar fa pocs dies l’aplicació “Look At Me”, desenvolupada per millorar el contacte visual i les habilitats socials dels nens autistes: llegir les expressions facials, millorar la comunicació i ajudar-los a mostrar les seves emocions.

En el vídeo promocional apareix Jong-Hyun, un nen d’uns onze anys, que va utilitzar l’aplicació cada dia durant unes vuit setmanes. El resultat el podeu veure vosaltres mateixos.

Conté un sistema de punts, missions temàtiques, efectes visuals i sonors… per mantenir els nens ocupats. L’aplicació consisteix en que s’ha d’anar completant diferents tipus de missions (ordenar fotos, fer-se selfies, fer fotos a les cares de la gent, etc). Hi ha tres temes per escollir; per defecte tens el tema dels dinosaures, però pels qui no són fans d’ells, també hi ha un tema sobre els robots i un altre d’extraterrestres.

L’app té un mode parental on quan s’accedeix mitjançant contrasenya es pot controlar el progrés diari dels fills i totes les fotos que han realitzat. El temps recomanat per utilitzar l’aplicació són 15 o 20 minuts cada dia.
Està disponible per a Android (versió 4.0 o superior) i és gratuïta.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: