L’Oreal llança un “wearable” que rastreja els rajos UV, el pol·len i la contaminació

L'Oreal UV sensor
Compartir

El futur dels wearables cada vegada és més present. La marca francesa de bellesa i cosmètica L’Oréal acaba de llançar al mercat My Skin Track UV, un sensor en forma de clip que rastreja la exposició a la radiació UV de la persona que el porta i ajuda, en certa manera, a evitar mals derivats a aquesta com el càncer de pell.

A través d’un app dissenyada expressament per al seu funcionament, el sensor fa un seguiment de l’exposició personal als rajos UV i proporciona informació sobre la contaminació, el pol·len i la humitat segons la ubicació de l’usuari. D’aquesta manera, ofereix consells personalitzats i recomanacions sobre la cura de la pell que poden ajudar a la persona a millorar la seva salut cutània i estalviar-se mals majors a llarg termini.

El sensor de L'Oreal

L’Oreal USA

Disponible a les Apple Store

El sensor UV portàtil, llançat sota la marca La Roche-Posay de L’Oréal, ha anat evolucionant des que el 2016 comencés a oferir l’adhesiu gratuït My UV Patch que mesurava els raig UV. Ja el passat mes de gener, la companyia va presentar un prototip anomenat UV Sense, el qual s’enganxava còmodament a una ungla i desenvolupada la mateixa funció. Finalment, aquest dimecres, 14 de novembre, les botigues presencials i online Apple han començat a comercialitzar el sensor en forma de clip per 59’95$.

L'Oréal Sensor App

L’Oréal

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: