Lyric Speaker, l’altaveu intel·ligent que també t’escriu la lletra de les cançons

Compartir

L’altaveu intel·ligent Lyric Speaker arriba al mercat de la mà de la marca japonesa Codama, amb un disseny molt novedós i la capacitat de reproduir la lletra de les cançons a través de la seva pantalla.  

 

La companyia japonesa Codama treu al mercat el seu darrer projecte, l’altaveu intel·ligent Lyric Speaker que té la capacitat de reproduir en la seva pantalla la lletra de la cançó que sona en aquell moment. Originalment va ser presentat en el SXSW de 2015 on van aconseguir finançament per fer-ho realitat.

 

Six Inc. ha estat l’empresa encarregada de crear el disseny de l’altaveu, una creació elegant i minimalista. Crida l’atenció la pantalla frontal translúcida LCD de 22 polzades, la qual ens permet veure l’interior de l’altaveu però també ens mostra la lletra de les cançons que estan sonant en aquest moment. A més de, per descomptat, un parell d’altaveus de 20 watts cadascun. Les lletres apareixen en un atractiu format gràcies a la tecnologia 3D CG, la qual és capaç d’analitzar l’estat d’ànim de les cançons i així mostrar les tipografies adequades amb animacions d’acord a la melodia.

 

Per poder reproduir les lletres, l’altaveu compta amb connexió WiFi que serveix per enllaçar-se al servei de PetitLyrics de Sync Power Corporation, que és una base de dades amb més de dos milions de lletres de cançons de tot el món, i que a més rep actualitzacions per mitjà dels mateixos usuaris per incorporar noves cançons.

 

Aquesta mateixa connexió WiFi li permet enllaçar-se amb iOS i Android, així com ordinadors, tant Windows com Mac. És compatibl, a més  amb els serveis més populars de streaming com Spotify (Premium), Google Play Music, Deezer, Apple Music i uns altres més. Les seves dimensions són de 52 x 14 x 35 centímetres i té un pes d’11,5 quilograms.

 

Segons els seus creadors, cada Lyric Speaker és fabricat a mà i actualment creuen que poden vendre al voltant de 15 unitats cada mes, ja que no és gens barat, té un preu de 4.500 dòlars.

 

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: