El nou MacBook Air serà molt més fi

Compartir

Un portàtil que va marcar un nou camí per a la companyia de Tim Cook ha de ser renovat i aquests documents filtrats per 9to5Mac ho certifiquen del tot. El Macbook Air vol arribar més fi, amb menys pes i amb més prestacions.

Segons el document filtrat, les imatges parlen per elles mateixes. El nou Macbook Air serà renovat i presentat aquest any per la companyia i vol eliminar gairebé totes les possibilitats de connectar dispositius externs a ell, només en deixaran un i servirà per a tot (gairebé TOT).

profilecompare-copyDeixarem enrere molts connectors i només veurem el que ja apareix a les imatges, l’USB Type-C (direm adéu al lector de SD, ports Thunderbolt i HDMI) que accepta la connexió de corrent per a carregar el dispositiu i també qualsevol dispositiu USB.

A part de minimitzar el seu gruix el Macbook Air creix en pantalla, s’adaptarà a les 12 polzades que ocuparan el màxim d’espai possible.

comparison-copyLa nova edició del Macbook Air, la d’aquest 2015, serà una revolució, Apple l’ha aguantat el temps que ha necessitat i quan ha vist que els fabricants començaven a acostar-se a ell, decideixen fer un pas més, com sempre.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: