Mai més auriculars embolicats amb Twistear

Compartir

Compten amb una solució retràctil que els permet enrotllar-se amb cadascun dels dos auriculars de manera independent.

Ets de les persones que utilitzes auriculars amb cable per fer una trucada? T’ha passat mai que en treure’ls de la butxaca, estan tan embolicats que acabes fent la trucada sense usar-los? Si has contestat que si a la primera pregunta, molt probablement també ho hauràs fet a la segona.

Per solucionar aquest problema, diversos inventors han presentat les seves creacions al llarg dels darrers anys, i ara ens arriba Twistear, una idea que sembla senzilla però és terriblement pràctica: tancar el fil dels auriculars dins d’un dispensador en format rodó.

Dins d’aquest, els auriculars (la qualitat de so dels quals ha estat també molt cuidada, segons afirmen des de la casa fabricant) estan enrotllats mitjançant un sistema de doble volta. A més, es poden ajustar per a què la capsa que conté el cablejat no es quedi pel mig, molestant, sinó que estigui allà on nosaltres volem que es trobi.

TWISTEAR-RFP-23

Cada auricular té un cable independent, que enllaça directament amb la caixa dels Twistear, amb ajustament independent, el que ens ajudarà a configurar-los segons les necessitats i la conveniència de cada moment.

A més, i per tal de poder-los desar més còmodament o apartar en un moment determinat, els dos auriculars encaixen per les seves respectives parts posteriors, quedant units. Això fa que els puguem deixar “enganxats” en qualsevol moment.

Com tants altres projectes, Twistear es finança mitjançant una campanya de crowdfunding creada a Kickstarter, a la qual encara podeu contribuir fins d’aquí a una mica més de dues setmanes.

Guillem Alsina
Etiquetes: