Mark Zuckerberg i Sundar Pichai estrelles del Mobile World Congress 2015

Compartir

Ja ho tenim aquí. Falta molt poc per una nova edició del Mobile World Congress de Barcelona i comencem a publicar les primeres notícies.

El càrrec amb més responsabilitat a Google sobre Android, Sundar Pichai, estarà com a ponent estrella d’aquesta nova edició del Mobile World Congress 2015. No estarà sol, Mark Zuckerberg l’acompanyarà un cop més en aquesta nova edició de la fira. Ja sabeu, si aquesta gent mou l’orella tothom ho sabrà i nosaltres estarem allà per explicar-ho tot en català.

Aquesta edició del MWC omplirà de nou tot l’espai disponible de la Fira de Barcelona amb dades que tornen a créixer. La fira tindrà més de 90.000 assistents, gairebé 2.000 expositors i 4.000 periodistes i analistes.

La nova fira preveu un impacte econòmic per a la ciutat de Barcelona proper als 436 milions d’euros (sobrepassant els 397 milions d’euros de l’edició anterior). Crearà 12.672 llocs de treball temporals i ja suma una xifra de 12.672 llocs de treball des de la seva arribada a la capital catalana amb un impacte de 3.000 milions d’euros en total.

Aquest any trobarem més de 95 empreses catalanes a la fira (un altre cop sobrepassant l’edició anterior que va tenir 79 empreses) i un total de 167 contant les espanyoles.

Sense cap dubte aquesta edició del Mobile World Congress apunta a ser una de les més recordades. Apunteu que també veurem els millors dispositius de Samsung, Sony, LG, Huawei, ZTE i tots els fabricants.

Aquí el més petit té l’oportunitat d’or per convertir-se de manera ràpida en el més gran.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: