Mediacloud aconsegueix la certificació de seguretat més alta de l’Esquema Nacional de Seguretat (ENS)

Mediacloud
Compartir

La unitat de negoci de Mediapro dedicada a la gestió tecnològica en entorns Cloud, Mediacloud, ha aconseguit l’exigent certificació de seguretat més alta complint els requisits de l’Esquema Nacional de Seguretat (ENS). Així, Mediacloud ofereix la màxima exigència de seguretat com ho fan gegants del sector tecnològic com Amazon, Google i Microsoft, segons les especificacions del Centre Criptològic Nacional (CCN).

L’entorn Cloud és la nova forma de gestionar els sistemes informàtics de les empreses. Gràcies a aquest tipus d’entorns, els negocis guanyen eficàcia i velocitat perquè deixen de dedicar equips i inversions per gestionar els seus ordinadors, servidors i infraestructures IT i passen a delegar aquesta feina a un equip expert. L’única cosa que acaben necessitant les empreses és una connexió a Internet.

Avui dia, els negocis que fan servir l’entorn Cloud estan més ben preparats per a la transformació digital i es converteixen en més àgils, flexibles i amb capacitat per adaptar-se millor als canvis de l’entorn.

Des de la seva creació, Mediacloud és un expert en serveis Cloud i compta amb les millors certificacions, know how i equips tecnològics reconeguts a escala mundial.

FONT: www.mediapro.tv
YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: