Mentalitat digital per a una nova Europa

Compartir

Digital Minds for a New Europe és el títol del llibre electrònic que recull 44 assajos de líders mundial sobre els reptes i oportunitats de la digitalització.

Aquest llibret ha estat publicat per l’European Digital Forum, un think tank dedicat a impulsar l’emprenedoria de caire tecnològic a la Unió Europea, i s’ha fet com un encàrrec de l’anterior Comissària per a l’Agenda Digital, Neelie Kroes.

El contingut és un recull de 44 assajos de líders mundials sobre els problemes i les oportunitats que ens planteja la digitalització, i que Kroes va voler donar a conèixer per fomentar el debat sobre el camí que cal seguir en aquesta matèria.

Entre els autors que han participat amb les seves contribucions a aquest llibre hi trobem Vinton Cerf (Vicepresident i Chief Internet Evangelist de Google a més de ser considerat un dels “pares d’Internet” per haver co-creat el protocol TCP/IP), Eric Schmidt (President Executiu de Google), John Donahoe (President i CEO d’eBay), Kaj Hed (President de Rovio Entertainment, la companyia responsable de l’Angry Birds), o Herman Van Rompuy (President del Consell Europeu fins l’1 de desembre, data en que serà substituït per Donald Tusk).

El llibre constitueix una excel·lent oportunitat per donar un cop d’ull al què pot ser el futur de la digitalització a nivell global, coneixent les tendències que dins d’uns anys regnaran en el món de l’empresa tecnològica.

La seva descàrrega es pot fer gratuïtament des del lloc web de l’European Digital Forum en format PDF o bé en format ePUB. També es pot aconseguir per al Kindle d’Amazon a través de la llibretera nord-americana a un preu simbòlic d’1,11 dòlars.

Guillem Alsina
Etiquetes: