Microsoft abarateix el salt tecnològic de les empreses

Compartir

La companyia de Redmond obre un programa de recompra que permet a les empreses adquirir equipament d’última generació.

Apuntar-se al Programa de Recompra per a empreses i institucions de Microsoft no és difícil: només cal donar-se d’alta a la web de la campanya, indicant els dispositius que ja considerem com a vells, i la gestora logística de la iniciativa, CES (Clover Environmental Solutions), es posarà en contacte amb nosaltres per comunicar-nos el preu que ens poden abonar per cada dispositiu que els indiquem.

S’hi inclouen tots els dispositius, comptant-hi tant ordinadors com telèfons mòbils o tauletes, independentment de la seva marca, model i sistema operatiu, sempre i quan funcionin.

A partir d’aquí, el preu que ens en poden donar variarà en funció de l’antiguitat i estat del dispositiu. La forma de cobrament serà com a descompte en l’adquisició d’un nou producte que, naturalment, ha de funcionar amb el nou Windows 10.

Microsoft fa especial esment dels dispositius mòbils i tàctils, un sector que no domina si ens referim, especialment, als smartphones i tablets lleugers.

Paral·lelament, la companyia de Redmond també ha posat en línia un cercador de dispositius, una eina que recomana un dispositiu o altre amb Windows 10, depenent de les necessitats especificades per aquell qui el consulti.

Microsoft abarateix el salt tecnològic de les empreses
Valoreu aquesta publicació

Guillem Alsina
Periodista freelance especialitzat en noves tecnologies, redactor d'YCOM.cat
Etiquetes: