Microsoft abarateix el salt tecnològic de les empreses

Compartir

La companyia de Redmond obre un programa de recompra que permet a les empreses adquirir equipament d’última generació.

Apuntar-se al Programa de Recompra per a empreses i institucions de Microsoft no és difícil: només cal donar-se d’alta a la web de la campanya, indicant els dispositius que ja considerem com a vells, i la gestora logística de la iniciativa, CES (Clover Environmental Solutions), es posarà en contacte amb nosaltres per comunicar-nos el preu que ens poden abonar per cada dispositiu que els indiquem.

S’hi inclouen tots els dispositius, comptant-hi tant ordinadors com telèfons mòbils o tauletes, independentment de la seva marca, model i sistema operatiu, sempre i quan funcionin.

A partir d’aquí, el preu que ens en poden donar variarà en funció de l’antiguitat i estat del dispositiu. La forma de cobrament serà com a descompte en l’adquisició d’un nou producte que, naturalment, ha de funcionar amb el nou Windows 10.

Microsoft fa especial esment dels dispositius mòbils i tàctils, un sector que no domina si ens referim, especialment, als smartphones i tablets lleugers.

Paral·lelament, la companyia de Redmond també ha posat en línia un cercador de dispositius, una eina que recomana un dispositiu o altre amb Windows 10, depenent de les necessitats especificades per aquell qui el consulti.

Guillem Alsina
Etiquetes: