Microsoft compra Acompli, una aplicació per a gestionar el correu

Compartir

Ja és oficial, Microsoft acaba d’adquirir Acompli, una aplicació que està disponible al Google Play i també a l’App Store i que ens ofereix el servei per a llegir el nostre correu d’una manera intel·ligent. Aquesta aplicació, a part de gestionar el correu, també té diferents serveis que utilitzen el núvol per a funcionar.

Microsoft acaba de comprar aquesta startup per la xifra de 200 milions de dòlars (dels Estats Units), el que canviat a euros són uns 160 milions. Sembla una quantitat exagerada i molt inflada pero segurament aquesta startup tenia més “novies” del que ens pensem tots.

De moment podem dir que l’aplicació seguirà disponible a les botigues on hi és ara mateix i hem de veure com serà en un futur pròxim, ja que Microsoft l’ha comprat per aprofitar els recursos de l’aplicació i de tot l’equip que hi ha darrere.

Centrar molts recursos en explotar el servei de correu electrònic

Microsoft vol plantar cara a Gmail o al mateix Mail d’Apple amb aquesta compra. Penseu que l’aplicació està disponible pels dos serveis i només han d’aprofitar recursos per explotar-la una mica més. L’equip d’aquesta Startup, Acompli, ha treballat amb empreses com VMware, una de les millors aplicacions per a virtualitzar sistemes operatius, i els coneixements que tenen són un recurs molt gran per a Microsoft.

Ara només toca esperar i observar els moviments i el que intentarà oferir Microsoft en el tema de correu, on Google té cert avantatge i no hi ha espai per a tots.

Podeu provar l’aplicació per a iOS – Acompli

Podeu provar l’aplicació per a Android – Acompli

Font | Microsoft, Acompli

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: