Microsoft Devices presenta telèfon mòbil ultraeconòmic

Nokia 130
Compartir

Per 19 euros més impostos, el Nokia 130 ofereix reproducció de vídeo i ràdio FM en un terminal senzill.

Nokia 130

Nokia 130

Sota l’hègira de Microsoft, l’antiga divisió de terminals i serveis de la finlandesa Nokia ara rebatejada com a Microsoft Devices (Dispositius Microsoft) continua apostant pels telèfons de baix cost. I, aquest cop, ho fa amb un terminal realment econòmic que ofereix unes prestacions suficients per a qui no desitgi un smartphone.

El nou Nokia 130 manca de càmera de fotos/vídeo, malgrat que és capaç de reproduïr fins i tot vídeo en la seva pantalla QQVGA de 1,8″. També disposa de receptor de ràdio FM, “jack” de 3,5 mm. per a auriculars, connector USB 2.0, i slot per a tarja microSD de fins a 32 GB. on posar-hi continguts d’àudio i vídeo.

El seu preu és realment assequible a qualsevol butxaca: 19 euros més impostos.

Naturalment, no es tracta d’un Nokia Lumia amb sistema operatiu Windows Phone, si no d’un terminal “normal” amb sistema Serie 30+, senzill per poder estar a l’abast de tots els usuaris.

El terminal pot ser de SIM senzilla o de doble SIM (una tendència abraçada amb entusiasme en els seus telèfons entry level), variant en aquest cas la durada de la bateria entre els 36 dies de temps en espera (una sola SIM, valor estimat), i els 26 dies per a la versió de doble SIM.

De moment, la seva disponibilitat per al tercer trimestre d’enguany es limita a mercats seleccionats com la Xina, Egipte, Índia, Indonèsia, Kenya, Nigèria, Pakistan, Filipines i Vietnam. No es descarta la seva arribada en el futur a Europa i Amèrica.

Guillem Alsina
Etiquetes: