Microsoft facilita la migració de Windows Phone 8.1 a Windows 10

Compartir

La companyia de Redmond publica una eina a la botiga de Windows que permet al propietari d’un terminal amb Windows Phone 8.1 saber si el seu dispositiu és actualitzable i, en cas que així sigui, començar a preparar-ne l’actualització.

No tots els smartphones que funcionen amb Windows Phone 8.1 seran actualitzables a Windows 10, però alguns models si que ho seran. Quins?

Aquesta pregunta, especialment interessant per als propietaris d’un terminal amb Windows Phone 8.1 -naturalment-, ja pot ser contestada mitjançant una app que Microsoft ha penjat a la seva botiga d’aplicacions (Windows Store), i que un cop instal·lada al nostre dispositiu, ens informa sobre si aquest serà actualitzable a la nova versió del sistema operatiu.

En cas que sigui possible dur a terme l’actualització, l’Upgrade Advisor Beta de Microsoft també ens ajuda a començar a preparar-la alliberant espai en l’emmagatzematge, ja que la primera tasca a dur a terme per actualitzar el terminal és descarregar l’actualització en si, ocupant força espai més l’espai que es necessita temporalment per dur a terme tot el procés de substitució del sistema operatiu existent pel nou.

Aquest assistent també ens informarà si és necessari aplicar alguna actualització menor al Windows Phone 8.1 que tenim instal·lat al telèfon abans d’actualitzar-lo a Windows 10.

Guillem Alsina
Etiquetes: