Microsoft lliga Cortana a Edge i Bing

Compartir

Independentment del navegador web i del motor de cerques que tinguem configurats per defecte, qualsevol consulta a Cortana obrirà una finestra d’Edge i els resultats de Bing.

Microsoft no vol que els usuaris de Windows 10 es perdin res de la seva experiència amb Cortana, i és per això que la companyia de Redmond lligarà el seu assistent personal al navegador web Edge i al cercador Bing, fent que cada consulta a Cortana obri aquest programa i doni els resultats que li torni l’eina de cerca de la mateixa Microsoft.

Així ho ha anunciat en una entrada del blog dedicat a l’experiència d’usuari en Windows 10, en la qual explica que altres navegadors web i eines de carca a Internet no estan preparades per interaccionar correctament amb Cortana, i en configurar-les per defecte al Windows 10, es perd l’experiència d’usuari de l’assistent virtual, que ha estat incorporat al sistema operatiu d’escriptori en aquesta nova versió de la plataforma de Microsoft.

Això no vol dir que el navegador predeterminat en Windows sempre serà Edge i l’eina de cerca Bing, i que aquestes preferències no es podran canviar, sinó que seran el browser i cercador que s’obriran quan emprem Cortana. Els usuaris de Windows 10 podrem continuar configurant i emprant qualsevol dels navegadors web i eina de cerca existents per defecte, que es faran servir en la resta de les operacions del sistema, però quan emprem Cortana, ja sabem que aquest anirà emparellat amb Edge i Bing.

Des del tauler de control del Windows podrem accedir a les preferències per canviar el navegador i l’eina de cerca per defecte.

Guillem Alsina
Etiquetes: