Microsoft podria presentar Windows 9 el 30 de setembre

Compartir

Microsoft ha organitzat un esdeveniment a la ciutat de Sant Francisco el pròxim 30 de setembre per conèixer, citem textualment, “el nou de Windows”. Després de saber-se moltes de les novetats de la propera versió del sistema operatiu, sembla que aquesta data serà la indicada per presentar W9, o almenys una versió beta. Microsoft han aprofitat el joc de paraules amb la presentació i el número per enviar la nota de premsa amb la frase “el nou Windows”, tota una especulació o un bon joc de paraules digne de Màrius Serra.

La companyia de Redmon ja ha començat a enviar les invitacions als principals portals i mitjans especialitzats per poder assistir-hi i informar sobre totes les novetats d’aquesta actualització.
L’esdeveniment estarà centrat en l’empresa i en els usuaris més actius de Windows, segons ha comentat un portaveu. Si Microsoft segueix la mateixa estratègia de Windows 8, probablement la versió anterior sigui molt poc treballada, per obtenir feedback ràpidament mentre van afegint característiques. Encara cal esperar per confirmar-ho, però sembla que la següent versió de Windows la veurem aviat.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: