Microsoft prepara el seu propi ‘launcher’ per a Android

Arrow Launcher
Compartir

Divideix la home del telèfon en tres seccions, dedicades respectivament als contactes, apps, i recordatoris.

Tal i com ja va fer Nokia l’any passat, Microsoft està a punt de llançar al mercat un llançador per a Android, el qual s’anomena Arrow Launcher i actualment es troba en beta tancada, a la qual es pot accedir sol·licitant-ho a la comunitat de desenvolupadors establerta a Google+.

Arrow Launcher s’organitza en tres pantalles: People (gent), en la qual hi podem veure els nostres contactes i podem accedir al dialer del telèfon, Apps (aplicacions), en la qual -i com el nom indica- hi trobem les icones de les aplicacions instal·lades al terminal, i Notes&Reminders (notes i recordatoris), que funciona com una agenda.

L’apartat d’aplicacions consta de dues parts: les apps que fem servir freqüentment, i les darreres que hem instal·lat, amb l’objectiu de donar-nos accés a allò que és més probable que fem servir.

L’aspecte de les pantalles d’aquest launcher és molt proper a l’estàndard d’Android, buscant diferenciar-se en la funcionalitat i no pas oferint a l’usuari una interficie gràfica espectacular, trencadora, o mimetitzada al sistema operatiu Windows, que seria el més lògic per a un llançador d’Android fet per Microsoft.

Es desconeix quan estarà disponible en versió final.

Guillem Alsina
Etiquetes: