Microsoft presenta “cara” per a rellotges Android Wear

Compartir

La nova aplicació presenta dades en el rellotge sincronitzades amb Outlook i el calendari de la companyia de Redmond.

Qui havia dit que Android Wear havia de ser terreny exclusiu de Google? Mercès a la possibilitat de que terceres parts construeixin i publiquin aplicacions per a la plataforma per a wearables de la companyia del cercador, Microsoft ha llançat una “cara” per als rellotges intel·ligents equipats amb la plataforma de Google en la qual, i a més de mostrar-hi l’hora, s’hi pot consultar informació procedent del seu servei de correu electrònic Outlook i del calendari que l’acompanya.

En aquesta “cara” hi podrem veure els missatges entrants, així com les cites que tinguem al calendari per a les properes dotze hores, indicades d’una manera molt original: una marca en cadascuna de les franges horàries en les quals tinguem alguna cosa apuntada, a la circumferència que conforma el rellotge.

Quan obrim un d’aquests avisos d’esdeveniment, el color amb el qual se’ns presentarà serà el mateix que el color amb el qual l’hem assenyalat en el nostre calendari.

Si no hi ha esdeveniments propers en el temps per a ensenyar, el que ens mostrarà aquesta “cara” per a Android Wear és els missatges entrants d’Outlook. Quan obrim un missatge de correu procedent de l’Outlook, el podrem arxivar, esborrar-lo o respondre’l mitjançant una sèrie de respostes preestablertes pel mateix client, o bé dictar la nostra resposta personalitzada per veu.

Microsoft també vol conèixer l’opinió dels usuaris sobre aquesta “cara” de rellotge per a Android Wear, i és per això que ha posat a la seva disposició un mecanisme per a enviar-li suggeriments i idees per a noves funcionalitats.

La companyia de Redmond ja disposa des de fa temps d’una “cara” d’Outlook per a Apple Watch.

Guillem Alsina
Etiquetes: