Microsoft presenta Skype Translator, la comunicació amb traducció instantània

Compartir

Fa temps que la tecnologia ens permet conversar, ja sigui a través d’un xat, del correu electrònic o les vídeo-trucades, amb qualsevol persona i en qualsevol moment. Per aquest motiu, la innovació en aquest camp no deixarà de ser un camí a explotar. Per això sempre ha destacat Microsoft, que ara presenta un servei de traducció automàtica per a la seva eina de missatgeria, Skype.

Es tracta d’Skype Translator, que farà ús de les noves tecnologies que proporciona Microsoft Research, fent possible que usuaris de diferents idiomes es comuniquin perfectament.

Avui estem orgullosos i emocionats de poder anunciar la primera fase del programa preliminar d’Skype Translator. El llançament d’aquest programa preliminar es farà amb 2 idiomes, l’espanyol i l’anglès en àudio i text, i amb més de 40 idiomes en missatgeria instantània que estaran disponibles per als clients d’Skype que s’hagin apuntat a través de la pàgina d’inscripció i que tinguin instal·lat Windows 8.1 al seu ordinador o dispositiu”. Aquestes són paraules de Gurdeep Pall, vicepresident corporatiu de la companyia.

Skype Translator es basa en l’aprenentatge dels dispositius, de manera que com més ús fem de la tecnologia, més intel·ligent es tornarà aquesta i més aprendrà. Un sistema similar, per exemple, a Google Traductor, que amb els anys ha perfeccionat les traduccions.

Com ha informat Gurdeep Pall, la primera versió de l’aplicació reconeixerà el castellà i l’anglès en àudio, i fins a 40 idiomes en text. L’objectiu és aconseguir traduir tants idiomes com sigui possible, millorant l’experiència de cada persona amb els més de 300 milions d’usuaris. Així doncs, esperem que el català estigui disponible tard o d’hora.

Skype Translator es troba disponible des del dilluns, 15 de desembre. Per als interessats a usar la fase prèvia d’aquesta aplicació heu d’apuntar-vos en aquest enllaç. L’únic requisit és fer ús d’un dispositiu amb l’última versió de Windows disponible, la 8.1.

Sens dubte es tracta d’una eina que ens facilitarà la feina i la col·laboració amb persones d’altres països, què n’opineu?

FONT

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: