Microsoft publica la seva eina de ‘time lapse’ per a Android

Compartir

A més de la plataforma de Google, per a la qual es troba disponible en fase beta, també es pot descarregar per a Windows Phone i Windows.

Microsoft ha fet pública la versió beta de la seva eina Hyperlapse per a ordinadors amb Windows i smartphones amb Android, versions que s’afegeixen a la final estable que ja es troba disponible per a Windows Phone.

Hyperlapse és una aplicació que, a partir d’un vídeo gravat, en manipula el temps, accelerant-lo de manera que l’acció que es veu en el vídeo transcorre més ràpidament i, per tant, se’n pot veure el contingut en menys temps del que realment triga l’acció. És el que en anglès s’anomena time lapse.

La tècnica del time lapse es fa servir, principalment, a efectes estètics, de resum, i com a efecte còmic.

A més de les aplicacions per a dispositius mòbils i ordinadors d’escriptori, també és posible gaudir de Microsoft Hyperlapse en forma de servei en línia gràcies a la plataforma cloud Azzure de la mateixa companyia de Redmond. Aquesta versió està orientada al seu ús per part d’empreses de mitjans i productores de continguts.

El seu desenvolupament ha anat a càrrec dels laboratoris de recerca i desenvolupament de Microsoft, dels quals encara en depèn.

Guillem Alsina
Etiquetes: