Microsoft ja està adaptant Windows 10 als dispositius plegables

Microsoft ja està adaptant Windows 10 als dispositius plegables
Compartir

Microsoft treballa amb altres fabricants de maquinari en l’adaptació del seu sistema operatiu Windows 10 als nous models de dispositius plegables i amb pantalles duals.

Fonts pròximes a Microsoft han confirmat al mitjà The Verge que la companyia treballa per adaptar tant el sistema operatiu com les aplicacions natives a nous formats de dispositius. Per una banda, ha estat experimentant el seu propi maquinari amb pantalla dual, sota el codi d’Andromeda, i per l’altra, juntament amb Intel i altres fabricants, en l’adaptació del programari als dispositius que han d’arribar al mercat.

Els dispositius plegables i amb dues pantalles ja comencen a fer-se forat al sector. El primer d’ells porta la signatura de Royole, però en poques setmanes s’espera que Samsung llanci el seu dispositiu amb pantalla Flex. A més, sembla que Xiaomi també treballa en un mòbil plegable que es doblega per tres parts.

Recentment, el compte especialitzat en programari Windows BuildFeed revelava que Microsoft comptava amb un equip dedicat a l’adaptació del sistema operatiu de Microsoft per als nous tipus de dispositius.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: