Millora la teva vida de parella amb HappyWeek

Compartir

Dos catalans han creat un joc que, segons la seva web, trencarà la monotonia en la teva vida de parella i en millorarà la comunicació, sensualitat, diversió, confiança, intimitat i desig. Et sembla poc?

Segons han declarat a Europa Press, Pilar Puig i Tito Español, impulsors de la iniciativa i parella, la idea va sorgir quan després de quatre anys de relació van decidir escapar de la rutina i compartir un ‘Google Calendar’ en què l’un a l’altre es programaven activitats sorpresa.

El joc barreja el món real, a través d’un tauler i unes cartes impreses, i el món virtual, a través de la seva web Happyweek.us i una aplicació per a mòbils, proposant-nos 40 activitats (20 per a ell i 20 per a ella) ideades per una psicòloga de parelles. Cada activitat està dividida en 3 parts, de menys a més intensitat, dedicació o atreviment. Com més atreviment, més punts guanyes.

El joc consisteix en organitzar una d’aquestes 20 activitats per la teva parella respectant sempre una norma bàsica: ha de ser una sorpresa.

I qui guanya la partida? Doncs dependrà de la manera de jugar que escolliu.

  • podeu competir l’un contra l’altre. Qui aconsegueixi 6 punts primer, no planxarà aquesta setmana.
  • pots posar un repte a la teva parella. Quan arribis a 15 punts, et faig un massatge.
  • podeu assolir reptes conjunts. Quan arribem a 70 punts, marxem de cap de setmana.

El joc es finança a través d’una campanya de micromecenatge que, a falta de 3 dies per acabar, ha superat amb escreix els 5.000€ que necessitaven, ja que s’han recollit gairebé 16.000€. Disponible de moment en castellà i anglès, en Tito, un dels seus creadors, s’ha compromès a traduir-lo en català properament.

Què? T’hi atreveixes?

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: