Els millors trucs de Google Home

google-home-assistant
Compartir

 

Els nous altaveus intel·ligents de Google estan disponibles des del passat mes de juny, amb els models Home i Mini. Són dos assistents de la llar que pretenen fer-nos la vida més fàcil gràcies a les seves múltiples possibilitats; tant és així, que recorre al servei Google Assistant perquè puguem consultar infinitat de coses amb tan sol nostra veu, amb tan sols un parell de requeriments: que estigui sempre endollat a la xarxa elèctrica i connectat amb la nostra xarxa Wi-Fi.

Des d’ YCOM t’oferim els millors trucs de Google Home, amb la promesa per part de Google d’anar augmentant les funcionalitats de tots dos dispositius amb el temps.

5 trucs de Google Home Assistant

Segueix els nostres millors trucs per aprofitar al màxim l’altaveu intel·ligent Google Home i Google Home Mini amb Google Assistant:

1. Consulta les últimes notícies

Vols conèixer les últimes notícies de qualsevol àmbit? Pregunta a Google Home “Què diuen les notícies?” i Google Home començarà a narrar les últimes notícies a través dels mateixos mitjans de comunicació que ofereixen aquest tipus de serveis de veu, com Catalunya Ràdio o La Ser. Si bé de moment no hi ha molts mitjans compatibles amb aquesta funcionalitat, amb el temps se sumaran més mitjans a aquesta nova forma de consumir notícies.

2. Demana que posi música

Google Home és compatible amb diversos serveis de música a la carta i en streaming, com Spotify, YouTube Music o Google Play Music. Gràcies a això, podrem configurar el nostre assistent perquè accedeixi a aquests serveis i ens reprodueixi els nostres temes favorits amb simples ordres per veu. Segueix els següents passos:

  • Digues amb veu clara “Posa una cançó de Bon Jovi” o el tema o grup/artista que vulguis.
  • Google Home accedirà al servei de música configurat per nosaltres.
  • Pots demanar cançons concretes amb l’ordre “Posa You Give Love A Bad Name de Bon Jovi”.
  • A més, també pots demanar playlists demanant “Posa la meva playlist de Hard-Rock” o el títol que hagis posat a la teva llista de temes.
  • També podem demanar un altre tipus de sons, com a sons per relaxar-nos o per crear un ambient relaxat; per a això només has de demanar “Posa so de pluja” o “Posa so de xemeneia”.

3. Demana traduccions i conversions

Google Home és totalment compatible amb Google Translator, amb el que ens ofereix infinitat de possibilitats en traduir idiomes, una utilitat bastant interessant si volem conèixer el significat de certes paraules o frase d’un idioma determinat en un mateix instant o si tenim convidats a casa d’altres països amb altres idiomes i necessitem una mica d’ajuda.

A més, també podem realitzar conversions de moneda, distància o temperatura de forma ràpida i senzilla. Segueix els següents passos per a aquest tipus de consultes:

  • Si demanes “Quants anys tens en anglès?”, Google Home reconeixerà la pregunta per l’idioma i la traduirà a l’instant.
  • Si demanes “Quants euros són 57 dòlars?”, “Quants graus Celsius són 98 graus Fahrenheit?” o “Quants quilòmetres són 24 milles?”, Google Home realitzarà les conversions al moment!

4. Demana que et cridi per un altre nom

Si habitualment usem un pseudònim en lloc del nostre nom real o volem que Google *Home ens identifiqui amb un altre nom, podem demanar a l’assistent que utilitzi un nom determinat en lloc del real. Segueix els següents passos:

  • Demana “Diga’m Wonder Woman”, canviant el nom del personatge de Marvel pel qual sigui en lloc del teu nom real.
  • Google Home ens preguntarà si realment volem canviar el nostre nom real pel nou.
  • Contestem que “” i a partir d’aquest moment ens cridarà per aquest nom!

5. Funcions d’entreteniment extra

Google Home ofereix, a més, multitud de funcionalitats extra com la possibilitat de jugar a jocs especialment dissenyats per al dispositiu, preguntar per endevinalles, poemes o acudits perquè Google Home de regna solta a la seva enorme base de dades via internet.

Podem fer que ens sorprengui amb una dada curiosa amb el comando “Sorprèn-me”, dir-li “M’avorreixo” perquè ens ofereixi informació sobre totes les seves possibilitats i d’altres opcions per treure partit al nou assistent de Google. Els usuaris marquem les pautes; i sempre podem dir amb veu alta i clara “Ok Google, para”, perquè Google Home deixi de parlar i guardi silenci a qualsevol moment.

Fins aquí els millors trucs de Google Home! N’hi ha molts més, es poden fer moltes coses com ara usar-lo com a diccionari o enciclopèdia; demanar-li que posi pelis o videoclips; buscar botigues o restaurants, consultar la predicció meteorològica…

Una infinitat de serveis! Si sou googlers, no us podeu deixar perdre la nova i pràctica aplicació del gegant tecnològic.

Gemma
Etiquetes: