ELS MILLORS TRUCS DE NINTENDO SWITCH

retro-switch
Compartir

Nintendo Switch s’ha convertit en una de les consoles de moda des del seu llançament a principis de 2017; i és que al seu rotund èxit de vendes s’uneix una gran quantitat de possibilitats d’ús gràcies a la seva condició de sistema híbrid entre sobretaula i portàtil. No obstant això, són moltes les particularitats que amaga el seu ecosistema, amb nombroses opcions i secrets de configuració i curiositats que tot usuari de Switch hauria de conèixer.

Fins i tot t’ensenyarem a desbloquejar funcions ocultes que segurament no coneixies. Per això, a YCOM, t’oferim els 9 millors trucs de Nintendo Switch (i curiositats) per treure el màxim partit a la consola de la Gran N.

Els 9 millors trucs de Nintendo Switch que no sabies

Aquests són els 9 millors trucs de Nintendo Switch que ben segur que no sabies. Pren nota!

1. Com desconnectar els Joy-Con

Gràcies a les seves múltiples configuracions, Nintendo Switch ofereix moltes formes de jugar als usuaris, des del control més tradicional mitjançant l’accessori que uneix els Joy-Con, fins a la possibilitat de treure partit a la seva detecció de moviments. I és que és molt possible que a meitat de partida vulguis desconnectar un o tots dos comandaments Joy-Con, ja sigui perquè un altre jugador ha deixat de jugar o perquè prefereixes jugar amb el comandament Pro. Com podem desactivar els comandaments Joy-Con? Molt facil; tan sols has de buscar el botó de sincronització al lateral interior i prémer’l durant tres segons. Així, aquest comandament s’apagarà per complet!

2. Reiniciar o apagar la consola

A causa de la seva naturalesa híbrida, és molt possible que constantment deixem una partida a mitges mitjançant el mode en suspensió de la consola, per reprendre el nostre joc en el mateix punt fins i tot diverses hores després de deixar de jugar. Això sí, aquesta funció consumeix un 1% de la bateria cada dues hores, aproximadament; així que si volem estalviar bateria, tan sols hem de prémer el botó Power durant 5 segons per accedir a les opcions d’apagat, amb la possibilitat d’apagar la consola o reiniciar-la. Si mantenim la pressió durant 11 segons, la consola es reiniciarà de forma automàtica!

3. Sons graciosos en el menú

Si entrem en el Mode Espera de Nintendo Switch la pantalla es bloquejarà per defecte, mentre que per desbloquejar la pantalla i tornar al menú principal o a un videojoc hem de prémer un botó tres vegades seguides a través d’un so estàndard. Però si en la mateixa pantalla de bloqueig premem els gallets ZL i ZR o els estics, sonaran diversos sons com diverses botzines i unes altres efectes d’allò més curiosos. Un divertit ou de pasqua de Switch!

4. Veure el percentatge numèric de bateria

Nintendo Switch mostra per defecte la icona de la bateria restant en forma de pila amb una barra que va disminuint a mesura que la gastem. Encara que també podem fer que aparegui el percentatge numèric sobre la mateixa icona per tenir un control més precís del que ens queda, encara que pot resultar molest si volem una interfície el més net possible. Per activar-lo tan sols hem de dirigir-nos a Configuració de la consola a l’apartat de Bateria. Una altra opció és prémer els gallets ZL i ZR al mateix temps perquè el percentatge aparegui durant uns instants si no volem tenir-lo sempre a la vista.

5. Estalviar bateria

L’autonomia de Nintendo Switch en manera portàtil no és precisament un dels seus forts, així que sempre podem fer alguna cosa per estalviar una mica de bateria i allargar una mica més les 6 hores de durada de la bateria sense estar connectada al dock; i és que depenent de l’exigència del videojoc a nivell tècnic, l’autonomia en manera portàtil normal pot quedar-se en amb prou feines 2 hores i mitja. Per sort, la consola compta amb la Mode Avió, que podem activar des del menú de Configuració de la consola en la pròpia Mode Avió; també podem activar-lo si mantenim pressionat el botó Home durant tres segons. Això sí, en Mode Avió no expliquem ni amb Wi-Fi ni amb Bluetooth, així que no tindrem joc online i haurem de jugar amb els Joy-Con acoblats a la consola.

6. Menú de jocs ampliat

La interfície de Nintendo Switch és extremadament minimalista, mostrant només el just i necessari, com els nostres jocs (instal·lats en la memòria de la consola o introduïts en la via de la targeta) i altres icones secundàries, mostrant com a molt 12 títols. Una vegada superem els 12 videojocs en pantalla apareixerà una icona titulada Tots els programes. Si l’activem, la interfície de jocs s’ampliarà considerablement amb icones dels mateixos més petits, però més nombrosos!

7. Connectar un teclat

El dock o base de Nintendo Switch compta amb una entrada USB a la qual podem connectar diversos dispositius; i entre ells està el teclat, que podrem usar per navegar i escriure d’una forma molt més còmoda i intuïtiva, com si en un PC es tractés. Això sí, la consola ha d’estar connectada al mateix dock, amb el que només ho podrem usar en manera sobretaula.

D’altra banda, sempre podem connectar tant els Joy-Con com el comandament Pro a un PC mitjançant Bluetooth, una nova manera de treure partit als teus comandaments de Switch.

8. Encendre el televisor a través de Switch

Segur que en moltes ocasions has perdut un temps molt valuós buscant el comandament del televisor abans de jugar a Nintendo Switch; i és que pot “ocultar-se” de molt variades formes en el nostre saló, especialment entre els coixins del sofà o entre els seients. Per sort, Switch compta amb una funcionalitat molt pràctica que permet encendre el televisor a través de la consola sense haver d’estar pendents d’un comandament extra. Per a això tan sols hem de dirigir-nos a Configuració de la consola – Sortida de TV i seleccionar Sincronitzar amb el televisor. Si el nostre televisor és compatible, una vegada connectem la consola al dock el televisor s’encendrà solament a través de la connexió HDMI.

9. Connectar auriculars sense fils per USB

A pesar que els Joy-Con es connecten a Switch mitjançant Bluetooth, ara com ara no permet la connexió via Bluetooth d’uns auriculars sense fils. Per sort, si comptem amb uns auriculars Bluetooth amb connector per USB, podem gaudir d’ells en Switch a través del mateix port USB del dock. Així, tan sols hem de connectar el connector USB dels auriculars al port del dock de Switch i gaudir dels nostres auriculars sense fils amb la consola de Nintendo, ja que ni els Joy-Con ni el comandament Pro compten amb jack de 3,5 mm per a auriculars.

I fins aquí els millors trucs de Nintendo Switch!

Pst! Nosaltres ara mateix estem enganxats a Super Mario Odissey…!

Gemma
Etiquetes: