Apple publica la llista de les millors apps del 2014

Compartir

S’acosta final d’any i és època de balanços i de llistes. Google ja es va avançar fa uns dies presentant-nos la llista de les millors aplicacions que podem trobar a Google Play i ara és Apple qui ens fa un recull de les millors aplicacions del 2014, escollides en funció de la seva innovació i el seu disseny (i no en funció del nombre de descàrregues o de la seva popularitat).

Les millors apps per a iPhone

milloriphone

L’App Store espanyol la seleccionat com a millor app per a iPhone Replay video editor, una aplicació de vídeo, i com a millor joc Threes!, un joc de puzzle de números altament addictiu.

Com a finalistes, Apple ens presenta Pic-Brain Training, una aplicació per entrenar la memòria, la concentració i l’agilitat mental, i Leo’s Fortune, un joc de plataformes.

Fes clic a les imatges si vols consultar  la resta d’aplicacions i jocs preferits d’Apple per iPhone 2014. Alerta que, per consultar la llista, et demanarà d’obrir l’iTunes, ja que Apple no ha facilitat enllaços oberts per consultar els rànquings.

Les millors aplicacions per a iPhone

Millors apps

Feu clic per engrandir l’imatge

Els millors jocs per a iPhone

topjocs

Feu clic per engrandir l’imatge

 

Les millors apps per a iPad

millorsipad

Per a iPad, la que ha estat escollida millor aplicació és Pixelmator, un complet editor d’imatges compatible amb Photoshop, i com a joc, el millor és Monument Valley, un joc inspirat en un disseny 3D en el qual hauràs d’acompanyar un princesa a través de palaus i temples de tot el món.

Com a finalistes hi trobem Kitchen Stories, una app per a negats a la cuina (em sembla que serà el primer que jo em descarregaré) i Hearthstone: Heroes of Warcraft, un joc de cartes d’estratègia.

Clica sobre les imatges si vols consultar  la resta d’aplicacions i jocs preferits d’Apple per a iPad 2014. Recorda que també et demanarà que obris iTunes per consultar-les.

Les millors aplicacions per a iPad

millorsappsipad

Feu clic per engrandir l’imatge

Els millors jocs per a iPad

millorsjocsipad

Feu clic per engrandir l’imatge

Imatge de portada extreta de l’usuari Aurimas; a Flickr sota llicència Creative Commons.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: