Moly PcPhone, Continuum de gamma mitjana

Compartir

Muntant un microprocessador de gamma mitjana, el preu d’aquest terminal podria baixar dels 400 dòlars quan surti al mercat.

Els telèfons amb Windows 10 que inclouen la funció Continuum tenen fama d’estar en la banda alta de preus, és a dir, de ser cars. No obstant això, si comptem que un terminal amb aquesta funcionalitat i uns quants dispositius extres (teclat, ratolí, cable de connexió i pantalla per a la qual podem aprofitar una que ja tinguem o, fins i tot, el nostre televisor) pot substituir un ordinador, el cost final potser és una mica “discutible”.

El Moly PcPhone

El Moly PcPhone

Aprofitant que Microsoft va rebaixar les especificacions del maquinari necessari en el terminal per executar la funcionalitat Continuum poc abans del Mobile World Congress, la fabricant xinesa Moly ha presentat recentment el PcPhone, un telèfon que munta el processador Qualcomm Snapdragon 617 de gamma mitjana i executa Continuum “raonablement bé”, segons apunten els primers afortunats que l’han pogut provar.

El PcPhone de Moly també munta 3 GB de memòria RAM i 32 d’emmagatzematge intern ampliable mitjançant una ranura microSD amb suport per a targes de fins a 200 GB, és dual SIM, té una pantalla de 6 polzades de tipus LTPS amb una resolució de 1.920×1.080 píxels fabricada en Gorilla Glass 3, bateria de 3.900 mAh, càmera principal de 13 Mpx, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.0 i connector USB 2.0.

Això últim implica que, per connectar-lo a un monitor extern, necessitarem un adaptador WiDi de pantalla sense fils.

La data de llançament per a la Xina i altres països del sud-est asiàtic serà aquest vinent mes de juliol, seguit d’altres països encara sense especificar. El seu preu encara no és segur, però podria situar-se per sota dels 450 dòlars.

El problema del PcPhone al nostre país (així com en alguns altres) és l’ús de les bandes, que pot fer que, per exemple, la funcionalitat 4G no sigui utilitzable. És probable que aquest problema sigui arreglat pel fabricant amb una versió compatible amb les bandes emprades en les telecomunicacions tant europees com nord-americanes quan comencin les vendes internacionals.

Guillem Alsina
Etiquetes: