Monitoritza la teva mascota amb Pettag+

Compartir

Descobreix el gadget i l’app que monitoritzen l’animal i actuen com una xarxa social per a propietaris de mascotes.

Els gadgets s’estan estenent ràpidament a tots els camps i els adreçats als animals cada vegada tenen més demanda. Tens un gos o un gat? Vols saber si està ben alimentat, fa prou exercici o si jugues prou amb ell? Esvairàs tots aquests dubtes amb Pettag+ (Pet Tag Plus), un gadget que s’enganxa al collaret de la teva mascota i se sincronitza amb una aplicació mòbil que pots descarregar des de l’App Store (la versió per a Android no estarà disponible fins a final d’any).

Pettag+ es comunica a través d’una pantalla tàctil interactiva. Està fet de plàstic i goma resistents i és impermeable. Compta amb uns botons LED retroil·luminats que et permeten enviar dades a l’aplicació sense interactuar directament amb el telèfon a la part davantera i, a la part posterior, hi duu un codi QR únic que conté la informació de perfil del teu gos o gat incloent-hi dades mèdiques i de contacte. Si perds el teu amic, qualsevol persona amb un smartphone podrà llegir el codi QR i posar-se en contacte amb tu. El dispositiu també aprofita el GPS amb dades crowdsourced sense quota mensual i la tecnologia iBeacon, per connectar-se amb altres usuaris i poder mostrar la localització de la teva mascota.

02-intro-tagProduct-2_zps9hqkv1xh

Pettag+ funciona com una xarxa social per a propietaris de mascotes. Crea el teu perfil i el del teu animal i defineix objectius d’activitat, alimentació o medicació, exactament igual que en una polsera de fitness, i comparteix la informació en temps real amb qui vulguis. A més Pettag+ permet tenir fins a 7 cuidadors connectats.

Equipat amb tecnologia Bluetooth 4.0 (BLE) amb un abast de 45 metres, el dispositiu compta amb un acceleròmetre per rastrejar i emmagatzemar què fa el teu gos i funciona amb una pila de rellotge, amb una autonomia aproximada d’un any, per la qual cosa no hauràs de treure-li cada dia per carregar-la.

Pettag+ està disponible en línia per 65 dòlars i, a través d’una campanya de Kickstarter, per 25.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: