Mophie Powerstation Lightning 5k: el carregador de viatge idoni si ets ‘Apple fanboy’

Mophie Powerstation Lightning 5k
Compartir

Els principals problemes quan viatgem són l’autonomia dels nostres dispositius, i les possibilitats de càrrega que tenim a l’habitació de l’hotel.

Aquests dos problemes els soluciona el nou carregador de viatge Mophie Powerstation Lightning 5k, especialment si sou fanboys i disposeu dels dispositius mòbils de la casa Apple.

I això per què? Doncs ben senzill: la càrrega es realitza mitjançant un port Lightning, el mateix que té el carregador de l’iPhone, per exemple.

Per tant, quan viatgem, només ens n’haurem d’endur el carregador del nostre mòbil o tauleta tàctil, i ja farem per a tots els dispositius.

Ara, però, pensareu “quan me’n vagi a dormir a la nit, com carregaré tots els dispositius amb un sol carregador?“. Doncs no us preocupeu, perquè Mophie també ha pensat en això.

Instantània on podem veure la bateria Mophie Powerstation Lightning 5k essent carregada amb el cable Lightning de l'iPhone i el corresponent carregador, i ensenyant els dos ports USB-A que disposa

Instantània on podem veure la bateria Mophie Powerstation Lightning 5k essent carregada amb el cable Lightning de l’iPhone i el corresponent carregador, i ensenyant els dos ports USB-A que disposa

El Powerstation Lightning 5k disposa de capacitat pass-through, la qual li permet carregar primer els dispositius que hi hàgim connectat i, un cop carregats aquests, començar a carregar-se la mateixa bateria.

Què vol dir això? Doncs que abans d’anar a dormir, connectarem la bateria mòbil a l’endoll, i l’iPhone i l’iPad (o dos iPhones, per exemple) a cadascun dels dos ports USB-A. En aquest moment, la bateria començarà a carregar els dispositius sense interrupcions i, un cop aquests estiguin carregats, passarà a acumular l’energia a la bateria.

D’aquesta manera, en llevar-nos al matí, trobarem tots els dispositius carregats i a punt per a una intensa jornada de treball gràcies a la ració extra d’alimentació que proporciona la bateria portàtil.

Els dos ports USB-A que he dit que porta, subministren per una banda càrrega ràpida de 10 W i, per l’altra, de 5 W.

Amb una capacitat total de 5.050 mAh, Mophie estima que pot donar una càrrega extra de setze hores d’autonomia a un iPhone, set hores a l’iPad mini 4, o més de quatre hores a l’iPad Pro de 10,5″.

Es presenta en una bonica carcassa d’alumini disponible en tres colors (negre, vermell i gris), la qual disposa d’un indicador de quatre llums LED perquè puguem saber quanta càrrega li queda (en intervals de 25%).

Guillem Alsina
Etiquetes: