Moto 360: el rellotge del futur

Compartir

El mercat dels rellotges intel·ligents ha agafat gran volada aquest any. Grans marques, dominadores de la telefonia mòbil han vist una gran oportunitat de mercat en aquests dispositius que ens permeten accedir de forma més immediata a les notificacions i accions bàsiques que els nostres smartphones ens ofereixen.

TAMBÉ: Google presenta Android Wear, el sistema operatiu adaptat a ‘wearables’

Google per mitjà de Motorola, l’empresa que va adquirir com a principal motor de desenvolupament de hardware, no ha volgut quedar-se enrere. L’empresa, caracteritzada per tenir una forma diferent de funcionar, on la innovació i la creativitat es troben en els fonaments del seu adn, han volgut trencar el motlle que marcava la tendència d’aquest incipient mercat.

Segons va dir un dels principals responsables d’aquest ambiciós projecte, Jim Wicks: “Quan vam pensar en el disseny, vam voler tornar realment en el temps”. L’aproximació de la tecnologia a l’àmbit convencional dels rellotges, brindant al mercat un model capaç de passar desapercebut com a un rellotge més, alhora que destaca dins dels wereables com a un dispositiu innovador.

Com diu la dita, “la bellesa és a l’interior” i aquest dispositiu n’és un gran exemple. Basat en un software que promet ser la referència en el futur d’aquest mercat, Andoird Wereable, on es pretén aproximar les capacitats dels telèfons mòbils a aquests nous dispositius. Fins el moment només dos dispositius en podran fer ús, el Moto 360 i el model LG Watch.

silver_metal_600

 

Les seves funcions seran les següents:

  • Disposarà de widgets
  • Fixació de rutes per geolocalització del nostre smartphone
  • Visionat de correu electrònic
  • Hangouts, en la modalitat de xat, podent enviar missatges a traves d’escriptura per veu.
  • Visionar l’actualitat a través de targetes informatives de Google Now
  • Gestió del Calendari
  • Quantificador d’exercicis
  • Cerca per veu “OK Google”, a través del buscador de Google.

Tot i que aquest mercat té poc temps de vida, les innovacions són constants i fan més difícil l’elecció del millor model. Com a mínim no podem negar que aquest dispositiu és un concepte nou i per tant té guanyat el factor diferenciador.

Les especificacions del Moto 360 són encara un misteri fins la seva arribada aquest estiu, però ja sabem que equiparà Android Wear, disposarà de bluetooth 4.0 LE, serà submergible i disposarà d’una pantalla de 1,8 polzades.

El model podrà ser personalitzable en molts aspectes. Disposarà de corretges de diferents materials i colors per poder-lo vestir segons el nostre estil i disposarà de diferents widgets i fons de pantalla per aplicar la nostra personalitat a aquest particular rellotge.

El seu preu es preveu que sigui de 249 dòlars, inferior a la referència actual del mercat, el Samsung Galaxy Gear 2.

A continuació podreu veure en acció aquest particular rellotge:

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: